FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIURS

Un președinte de Federație acuză teoria conspirației în cazul CFR Cluj: „Cei care manipulează și mint aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport!”

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 09:44 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 11:56

Cozmin Gușă (49 de ani), politician și președinte al Federației Române de Judo, a avut un mesaj dur legat de situația de la CFR Cluj.

Fan al echipei lui Dan Petrescu, Gușă a avut o postare pe Facebook în care a acuzat o conspirație împotriva celor de la CFR Cluj, echipă care a înregistrat 26 de cazuri de coronavirus, și că totul a fost o minciună.

Bombă în cazul “CFR Cluj- Coronavirus”! Manipulare și minciună dovedite

In calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.

Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși ca alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “Regina Maria”?? Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem ca niciunul dintre cei depistați pozitiv n-au niciun fel de simptome și se simt bine!

Azi (n.r ieri) a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești prestigioase, de stat: testele au ieșit negative. Toți „bolnavii” erau de fapt sănătoși, așa cum se simțeau de altfel

Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat „punerea a pământ” a clujenilor, deveniți astfel bau-baul coronavirusului??! Este limpede oricum că cei care manipulează și mint aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport, și ce “pradă” mai bună să găsească decât chiar echipa campioană a României?!

Pățania echipei CFR Cluj depășește mult ca magnitudine „experimentul gornet” de care scriam azi dimineață, și ne arată o dată în plus cât de coordonată și extinsă este operațiunea „coronavirus-extremă urgență”, coordonată de către echipa “groazei”, KlauSILĂ-LuCOVID!

Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim ... Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la „Regina Maria”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ilegalității și compensarea prejudiciului major creat
- Cozmin Gușă

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

 Lotul jucătorilor infectați 

  • portari: Grzegorz Sandomierski, Otto Hindrich 
  • fundași: Cristi Manea, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu 
  •  mijlocași: Adrian Păun, Damjan Djokovici, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu 
  • atacant: Billel Omrani 

Staff-ul infectat 

  • Cristian Panin (team manager) 
  • Dan Petrescu (antrenor principal) 
  • Costin Curelea (antrenor secund) 
  • Cristian Moldovan (antrenor de portari) 
  •  Bogdan Aldea (preparator fizic) 
  • Cristian Dragotă (preparator fizic) 
  • Radu Pralea (kinetoterapeut) 
  • șoferul echipei 
  • magazionerul clubului
  •  secretarul general

VIDEO. Cozmin Gușă despre ascensiunea CFR-ului în vremea lui Paszkany 

FOTO. Imagini tari de la Astra - CFR Cluj

+29 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Virgil Musta, declarație explozivă despre cazul din Liga 1: „Testele COVID-19 pot fi fentate! Pot da eroare de 70%!”

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (80)
emil1986
emil1986  •  27 Iulie 2020, 21:31

Propaganda PSD-ista si atat.

1036853943073153
Roman Adrian  •  27 Iulie 2020, 13:45
Postat de Che FeRe pe 27 Iulie 2020, 12:17

Oare? Adica la Regina Maria testele sunt mai OK decat la spitale de stat unde se trateaza COVID, unde se fac asa cum trebuie si pe baza carora DPS-urile isi fac treaba. Aceleasi teste la privati care din 2000 de teste a gasit 4 infectati, iar la cele facute cum trebuie au iesit 1111? Aceleasi care au bagat 5 angajati de la Mogosoaia degeaba in spital printre infectati cand ei au iesit negativi? Nu prea cred, sincer.

Orice om normal bolnav dacă are resurse financiare se tratează la spitalul in care are incredere. Deci, in situatia in care aveți resurse financiare unde va tratați in spitalele de stat sau in cele private? Se pune astfel intrebarea care teste sunt de incredere cele facute la Regina Maria in București sau cele facute la spitalul de stat din Cluj? Regina Maria dacă a greșit pierde imagine si bani, spitalul de stat din Cluj ce pierde dacă a gresit?

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  27 Iulie 2020, 13:27

A intrat secu pe fir, e clara treaba. CFR campioana sigur, ca asa vrea federatia lui judo. Daca tot se strang joi in adunare generala, ar trebui sa stabileasca si care sunt campioanele pe urmatorii 2-3 ani ca sa nu mai stea lumea in asteptare. Halal si vai de capul vostru

Vezi toate comentariile (80)
Comentează