FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Crăciunescu a făcut dezvăluiri despre modul în care sunt promovați arbitrii de către Vassaras și Deaconu: "Sunt sătul de diversiuni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 21:09

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care sunt promovați arbitrii români de președintele CCA Kyros Vassaras și vicepreședintele Alexandru Deaconu.

"A venit domnul Vassaras în România și a făcut o deplasare la Sf. Gheorghe, unde arbitra un domn numit Ionașcu, să vadă dacă-l poate promova la «Excepțional». Să vă spun cum se petrec lucrurile în arbitraj. Acest Ionașcu a fost inclus într-o listă de 7 arbitri care urmau să fie monitorizați pentru promovare în Liga a doua.

Domnul Berbecaru l-a trecut pe locul 7, că este un om corect și i s-a cerut de către domnul Deaconu să-l treacă pe locul trei, ca să fie un loc eligibil pentru promovare. Domnul Berbecaru a refuzat și și-a dat demisia. În locul său a venit domnul Cornel Sorescu și i s-a spus și lui să facă o listă, iar acest arbitru tot pe ultimul loc a rămas. După, întâmplător, lui Sorescu i s-a transmis că nu mai este nevoie de serviciile sale și a fost dat afară.

Întâmplător acest arbitru a fost promovat anul trecut în liga a doua pentru că altfel ar fi trebuit să-l scoată pentru că depășea vârsta limită pentru liga a doua. Acum a venit domnul Vassaras din Grecia și l-a luat și pe domnul Deaconu și s-au dus să-l vadă pentru a-l promova în Liga 1.

Eu nu vreau să fac nicio speculație, dar întâmplător acest domn arbitru este din Buzău. Pe acest Ionașcu doi oameni l-au trecut pe ultimul loc și vine acum domnul Vassaras să facă ce? Eu sunt sătul de astfel de diversiuni. După părerea mea această comisie este o mare rușine", a declarat Crăciunescu la Digisport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  06 Octombrie 2016, 11:20

Briketa este un individ de cea mai joasa spetza! Omul potrivit la locul potrivit. Capitalismul salbatic, sistemul ticaloshit. Somnul ratziunii, naste monstri.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 Octombrie 2016, 22:37

Craiunescu a fost foarte bun ca arbitru dar un analist bunicel . Decit el la conducere mai bine FANARIOTUL .Daca as avea puteri magice as ignora demagogii si l-as pune seful ligii pe dragomir . Era uns cu toate alifiile . Nu puteam avea mai mult de una maxim doua arbitraje ostile pentru ca ii scotea pe tusa pe arbitrii definitv.

blatistu49
blatistu49  •  05 Octombrie 2016, 22:21

ce Mecla de golan are blatistul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează