FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII - POLI TIMIŞOARA 0-0

Crăciunescu: "Arbitrii au greşit că nu au dat gol pentru Timişoara!". Vezi faza!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, spune că brigada condusă de Istvan Kovacs a greşit nevalidînd golul marcat de Cociş în minutul 88 al întîlnirii de la Tîrgu-Jiu, cînd şutul internaţionalului a depăşit linia porţii înainte de a fi respins de Tremonti.

"Arbitrii au greşit că nu au acordat golul Timişoarei, acum faza mi s-a părut mai clară decît cea din meciul cu Gaz Metan. Probabil că erorile s-au cumulat şi de aceea domnul Iancu a izbucnit, nu e prima oară cînd Poli pierde puncte din cauza unor erori.

Nu ştiu dacă Ioan Igna este responsabil pentru aceste prestaţii, el este preşedinte la CCA şi ştie mai bine cum şi-a gîndit paşii, cred că se poate apăra singur şi nu trebuie să intervin eu", a spus Crăciunescu la sportro.

Vezi faza! Crezi că a fost gol?

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (15)
 •  18 Mai 2010, 16:28

Se baga si Craciunescu in seama, vorbind numai prostii! NU A FOST GOL ! Maurul Iancu la fel vorbeste doar tampenii ! Sa-si ia echipa FC Bragadiru si sa o mute in Ferentari in tziganime !

negativ
negativ  •  18 Mai 2010, 16:15

Isi da si asta cu parerea, vai si amar de capu' lui!

 •  18 Mai 2010, 15:52

nu a fost gol.nu trebuie sa fii arbitru sa-ti dai cu parerea despre aceasta faza.......oricum daca erati profii aveati si voi un program,cum au televiziuniile adevarate,si puteam stii sigur 100la suta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează