FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Crăciunescu i-a convins pe Sandu şi Dragomir » 1% din drepturile TV se duc la CCA

Crăciunescu e aproape de a obţine mai mulţi bani pentru CCA
Crăciunescu e aproape de a obţine mai mulţi bani pentru CCA

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 15:38

Ion Crăciunescu e aproape de a obţine prima victorie de cînd a fost instalat preşedinte CCA. Dumitru Dragomir a spus că după discuţia cu noul şef al arbitrilor va propune în Adunaresa Generală să se acorde Comisuiei Centrale a Arbitrilor 1% din drepturile TV

"Ieri am fost chemat de Mircea Sandu şi a venit şi Crăciunescu. Iar Crăciunescu a pus nişte condiţii, o parte au fost acceptate, o parte nu. A solicitat o parte din drepturile de televiziune şi i-am spus că nu am calitatea să promit aşa ceva. Eu am venit cu argumentul că dacă va trebui să dăm bani din drepturile TV şi arbitrilor, atunci să dăm şi jucătorilor că ei fac spectacolul, să dăm şi galeriilor, să dăm la toată lumea.

Dar nicăieri în lume nu se dau bani din drepturi nici la jucători, nici la arbitri. Se dau cluburilor, iar ele achită cheltuielile. Acum se aşteaptă prima Adunare Generală a LPF, iar dacă preşedinţii vor fi de acord atunci unu la sută din banii din drepturile TV se va îndrepta către Comisia Centrală a Arbitrilor", a declarat Dragomir.

LPF a hotărît ca suma de 86.000 de euro din drepturile TV să se acorde CCA pentru şcoala de arbitri, procentul de 1% fiind separat de această sumă.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mieusa
mieusa  •  04 Octombrie 2011, 19:39

Buna intrebare. Catre CCA, dar in ce scop ? In nici-un caz pentru bonusuri catre arbitri. Asa o sa dam si la politisti 30% din amenzi si 2% la firma care a tiparit carnetul de procese verbale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close