FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII ABANDONAT ÎN MINUTUL 45

Crăciunescu nu-l iartă pe Avram! Cere excluderea lui din arbitraj: "A dat dovadă de inconștiență! Cine ești tu?"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 11:47

Ion Crăciunescu, fostul șef al CCA, a comentat faptul că meciul dintre ASA și Pandurii a fost întrerupt după prima repriză, după ce jucătorii gorjeni au refuzat să mai intre pe teren din cauza gheții de pe gazon.

Fostul arbitru l-a atacat pe centralul Marius Avram și a spus că acesta ar trebui exclus din arbitraj pentru că permis ca meciul să se joace.

"Este imposibil, oricât ai încerca să înțelegi. Mie mi se pare că arbitrul a dat dovadă nu numai de necunoaștere, ci și de inconștiență. Nu se poate juca nimeni cu siguranța oamenilor.

Probabil că arbitrii cred că dacă merg acolo și nu se joacă meciului, nu primesc baremul. Au zis să-și ia banii. La ploaie mai merge, dar e vorba de gheață. 

Eu nu acceptam așa ceva. Nu e lipsit de fair-play, când e vorba de sănătate. Eu nu vreau să-i expun pe acești oameni la risc. Nimeni nu poate contesta că era terenul înghețat.

Eu dacă aș fi la Comisia Centrală și aș avea un asemenea arbitru, l-aș da afară. Cine ești tu să ignori o literă a regulamentului? Toată lumea vedea că terenul era înghețat, mai puțin arbitrul", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Decembrie 2016, 12:18

Schimba, mai, placa... Aici e vorba de ASA-Pandurii, dar tu o dai tot pe Dinamo... FCD1948B campioana? Poate-n secolul urmator...

becalidinamovit
becalidinamovit  •  19 Decembrie 2016, 12:14
Postat de becalidinamovit pe 19 Decembrie 2016, 12:05

golul lui muresan a fost posibil numai dupa ce jucatorul de la pandurii a alunecat ,s-a dezichilibrat ne putand sa-l atace pe muresan ..la iasi -dinamo iar un gol venit urmare a alunecarii fundasului dinamovist oliva care din cadere la icupit un pic pe moldovean ..al doilea 11m branescu se duce ca la bob din cauza ternului iesanul nu se fereste stiind ca-l i ape sanie si 11m .pe un teren normal acea intrare a lui branescu nu se solda niciodata cu 11m pt ca nu se ducea 4 m -5 m pe alunecare ..golul 2 al iesenilor a fost dat tot asa ..preluari ale jucatorilor ieseni in careu iar fundasii parca aveau patine ,nu poti schimba pozitia f repede in functie de fenta iar branescu a alunecat si nu a putut sa impinga in piciore la plonjon ..ace sut il apara fara probleme pe un teren normal ..branescu a suferit multe contuzzii dupa cele doua plonjoane ..sa cazi de la 1m .1 m si ceva pe un teren tare ca asfaltu lasa urme f adunci ..bine ca nu sia fracturat bazinu la prima interventie ..nu se pune problema vicoriei iasului ..problema e ca liga da unda verde sa se joace pea semenea terenuri ...prunea mai spunea ..am dat drumu la incalzire inainte d meci ..un papagal cae urmareste doar interesele personale ..asa ai salariu 150 de euro si jucatorii tai au maxim 4 mii spune totul ..sa revin ..daca dai drumu la instalatia de incalzire inainte de meci cu o ora sa vada arbitru ca ternul cat de cat e dezghetat si putin practicabil si opresti incalzirea la suprafata solului se face un condens foar

daca dai drumu la instalatia de incalzire inainte de meci cu o ora sa vada arbitru ca ternul cat de cat e dezghetat si putin practicabil si opresti incalzirea la suprafata solului se face un condens foarte mare .multa umiditae ..odata oprita la tmperatura care era la acel moment la nivelul solului de minus 7-8 grade instant se facea gheata si terenul devenea beton ..a fost o magarie ,marlanie a lui *** de prunea dand drumu la instalatie doar de fatada sa nu para terenul la prima vedere ca cel de la tg mures ..dupa ce ca terenul a fost unul impracticabil a mai arbitrat si coltescu arbitru cooptat de fcb se pare si trimis cu tema de deaconu ..la buzulazici trebuia galben ..au fost faulturi ale iesenilor cu talpa pe gleznele dinamovistilor si nici macar fault nu a dat ..oprea actiunile periculoase cand scapau in superioritate dinamovistii spre poarta moldoveana ..frica e mare pt fcsb .daca castiga dinamo acet eci .in play off ramaneau f putine puncte distanta si 2 partide directe si dupa cum e statistica din ultimii 2 ani 9 jocuri dinamo ia umilit ..putea sa piarda campionatul si atunci trimisi arbitrii care sa stopeze evolutia lui dinamo ..2 partide pierdute de dinamo aproape identic ,prin greseli fragarnte de arbitraj ale lui tudor si coltescu .si daca dezgropam mortii recenti in alte 6-7 partide dinamo a fost EXECUTATA in direct fara somatie de arbitrii de casa a fcsb-ului si a lui diaconu ..iar in partea fcsb-ului sau facut greseli pro adcand numai putin de 12-15 puncte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  19 Decembrie 2016, 12:12

Cum Nea Ioane , ai uitat ? E baiatu' lu' nea Vasile . El e baiatu lu nea Vasile , Teo al matale . Arbitrii bre , meserie . Uite cine s-a gasit sa faca pe revolutionaru !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează