FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII LA DNA

Crăciunescu: "Nu m-a chemat nimeni la discuţie pentru şefia CCA" / Becali: "Lasă, bă, că o să te cheme" :)

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 16:19

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat la Realitatea TV, decizia Tribunalului Bucureşti de a-l ţine în arest preventiv pentru 19 zile pe şeful CCA, Vasile Avram.

"În cazul ăsta s-au dat 19.000 de euro ca un club să rămînă în prima ligă, dar cît credeţi că dau alţii să ia campionatul, ca să ia banii de la UEFA?! Ăia trebuie prinşi, nu aştia. Cînd voi vedea, de acum înainte că un arbitru greşeşte intenţionat împotriva mea, o să fac plîngere la DNA!.  Eu ştiu nişte chestii, dar nu aş da declaraţii scrise, pentru că nimeni din familia mea nu a scris şi nici eu nu o să scriu!

Treburile pe care le ştiu sînt bîrfe din lumea fotbalului, nu am dovezi. Dacă voi fi martor la o dare sau luare de mită, nu numai că scriu, dar iau şi bodyguarzii, chem procurorii şi ii tin acolo. Tot ce e corupt în arbitraj e la CCA. Pe ăia care au fost corecţi, Huzu şi Crăciunescu, i-am dat afară. Ăsta este fotbalul românesc", a spus Becali.

Patronul stelist a vorbit şi despre finul său, Cristi Borcea: "Lăsaţi-l în pace pe Cristi, nu mai face nimic acum, o fi făcut şi el, dar acum este corect" ;)

Gigi Becali a intrat în dialog cu fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, pe care patronul Stelei a afirmat că l-a propus la şefia CCA. " Eu nu am refuzat postul aceasta, dar nu m-a chemat nimeni la o discuţie în acest sens", a spus Crăciunescu. Replica lui Becali a venit imediat: "Lasă, bă, că o să te cheme!" :)

"Trebuie prinşi peştii mari, ăia care vor să ia titlul ca să primească milioanele de la UEFA"
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
steaua_ultra_1986
steaua_ultra_1986  •  25 Septembrie 2011, 23:10

CRACIUNESCU ALT CORUPT CARE SE DUCEA IN VACANTA CU NETOIU ... ati uitat ?! ii platea Netoiu vacanta !!!! asta e ROMANIA ... OTARA CU OAMENI CORUPTI !!!!!!!!!!!!!!

mihaisc
mihaisc  •  25 Septembrie 2011, 20:54

Strain , scuze , mi-a scapat.

mihaisc
mihaisc  •  25 Septembrie 2011, 20:58

Sper ca este o gluma propunerea de a reveni Craciunescu la butoane. " Arbitrul" care comenta o faza de joc sustinand ca a fost fault evident ; pozitie nefireasca ; sac; apoi cand si-a dat seama ca a incurcat jucatorii , echipele , a dat-o la intors . Sustinut binenteles de Ioanitoia .. Curat murdar , coane Jenica! Asta demonstreaza " pozitia nefireasca " in care se afla. Sa propunem un fost arbitru international ca sef la Comisie , asta e singura sansa.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează