FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Crăciunescu: "Vrem să schimbăm lista FIFA, nu ne venea să credem ce am găsit acolo!"

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 16:41

Noul preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, a spus astăzi, într-o conferinţă de presă că va solicita FIFA modificarea listei celor care pot conduce meciuri internaţionale.

"Avem nişte probleme cu ierarhiile valorice, în special lista FIFA. Ne interesăm dacă se mai poate face ceva pe acest palier. De aceea am decis să facem un singur lot la primele două ligi. Probabil, că din anul competiţional următor vom începere iar cu trei divizii. Avem o problemă cu lista FIFA. Am privit-o şi nu ne venea să credem. Arbitrii au venit şi s-au plîns că au fost scoşi intenţionat de pe listă. Dacă FIFA ne va permite, cu siguranţă se va schimba lista, urmând să contactăm persoana de la FIFA care se ocupă de asta. Ni s-ar părea normal ca lista să poată fi modificată până la sfârşitul anului", a spus Crăciunescu.

Întrebat ce se va întâmpla cu fiul său, arbitrul Theodor Crăciunescu, în cazul în care va greşi, Crăciunescu a răspuns: "Nu v-am auzit întrebînd de ceilalţi arbitri care au fost ajutaţi să se ridice de către cei care la rîndul lor au fost purtaţi pe aripi. Teo nu va fi ajutat, e un arbitru ca oricare altul. Dacă arbitrează bine, va urca, dacă nu, la revedere. Nepotismul şi-a pus o amprentă importantă asupra arbitrajului românesc".

Sursa: Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
rhodes
rhodes  •  19 Octombrie 2011, 12:27

Ajuta un doctor sa salveze vieti! Ajuta-l pe Catalin! ://drcatalinsandu.wordpress.com/ ://www.ziarulring.com/stiri/34169/campanie-ring-ajutati-un-tanar-medic-sa-salveze-viet ://www.facebook.com/#!/pages/C%C4%83t%C4%83lin-Sandu/170212169732864

alpin
alpin  •  19 Octombrie 2011, 10:40

Craciunescu vrea sa elimine de pe lista FIFA fii fostilor arbitri! Bine face!! Si, il va introduce pe lista pe Teo Craciunescu!!!

plischi
plischi  •  19 Octombrie 2011, 06:41

@ ciocaneanu: deocamdata omu' lucreaza cu materialul "de dinainte". mai dureaza...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează