FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - U CRAIOVA 0-0

Craiova a atins fundul! Juveții trag la titlu, dar ofensiva lor e în punctul cel mai de jos

Doar 4 puncte au făcut oltenii în ultimele 4 etape: 0-1 cu Clinceni, 1-0 cu Hermannstadt, 0-1 cu Chindia și 0-0 la Botoșani FOTO sportpictures.eu
Doar 4 puncte au făcut oltenii în ultimele 4 etape: 0-1 cu Clinceni, 1-0 cu Hermannstadt, 0-1 cu Chindia și 0-0 la Botoșani FOTO sportpictures.eu

Articol de , - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 16:29 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 18:54

Craiova are 4 meciuri consecutive cu un sigur gol marcat, ca-n debutul lui 2015-2016, când a terminat pe 8 sezonul regulat și a jucat în play-out

Plecarea lui Mihăilă la Parma, dar mai ales accidentarea lui Koljici i-au "lovit" dur pe olteni. Patru etape la rând în care n-au marcat decât un singur gol, cu Hermannstadt (1-0). Și acela, opera unui fundaș, Bancu!

Cu o asemenea situație, CS Universitatea s-a mai confruntat o singură dată de la promovarea în prima ligă, în 2014. La fel de modest, din punctul de vedere al eficacității, a fost debutul în stagiunea 2015 - 2016, cu Emil Săndoi pe bancă: 0-0 cu FC Botoșani, 0-1 cu Dinamo, 1-2 cu Astra, 0-0 cu ASA Tg. Mureș.

Săndoi a rezistat atunci 23 de etape, fiind înlocuit cu Daniel Mogoșanu, după 3 eșecuri consecutive. Echipa a terminat sezonul regulat pe 8, jucând apoi în play-out, iar din efectivul de atunci se mai regăsesc în lotul de astăzi Stephane Acka, Bogdan Vătăjelu, Alex Mateiu, Nicușor Bancu, Andrei Ivan, Andrei Burlacu și portarul Laurențiu Popescu.

Déjà-vu

Așadar, pentru mulți e un déjà-vu și un mare semnal de alarmă fiindcă, așa cum a reiterat și antrenorul Corneliu Papură, obiectivul a rămas același: titlul! Bănia are însă doar 14 goluri (!), jumătate din cele marcate de contracandidata FCSB (28), care poate plusa diseară.

Problema este că, în acest moment, așa cum a demonstrat-o și partida de sâmbătă seară, împotriva unui FC Botoșani decimat de absențe, Papură nu prea are soluții în față. Deocamdată, Mamut amintește mai degrabă de Carlos Fortes decât de Koljici. Iar Căpâțână, Câmpanu și Ofosu, celelalte achiziții de criză ale "leilor", mai au nevoie de timp pentru integrare. În special pentru a se adapta la aerul tare al înălțimilor. 

"La fotbal e presiune. Şi mai ales la Craiova, unde noi vrem să câştigăm fiecare meci. Dacă vrem să facem ceva, trebuie să suportăm presiunea. Meciul fără presiune e pentru pierzători"
Corneliu Papură, antrenor U Craiova

"Domnul Dumitrache ar fi arbitrat foarte bine dacă ar fi văzut și cele două penalty-uri la Mamut. La cel de-al doilea, portarul Botoșaniului mai avea puțin și îi rupea tricoul"
Silvian Cristescu, director sportiv U Craiova

Citește mai multe știri despre Craiova:

EXCLUSIV Bergodi contra omul „etern” al patronului! Adevăratul motiv al plecării italianului din Bănie

Fostul golgeter al Ligii 1, gata să revină în România: „Accept o ofertă de la Steaua sau CFR Cluj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mihneadds
mihneadds  •  24 Noiembrie 2020, 12:35

Mai baga naibii un varf, joaca cu 2 ! Nicio echipa de la noi nu e Liverpool sau Real sa joace 4-3-3!

maddad
maddad  •  24 Noiembrie 2020, 01:09
Postat de Alice Popa pe 23 Noiembrie 2020, 20:09

Fundul cui?!

Nu cauta sa înțelegi. În capul acestor așa-ziși jurnaliști cu *** un vid complet. Zero sinapse, zero neuroni. Ei scriu cum vorbesc și cum gandesc: cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  23 Noiembrie 2020, 20:09

Fundul cui?!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează