FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Craiova a depus plîngere penală împotriva membrilor FRF şi LPF. Cere daune de 20 milioane de euro

Adrian Mititelu spune că federalii au retrogradat intenţionat Universitatea
Adrian Mititelu spune că federalii au retrogradat intenţionat Universitatea

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 17:37

Adrian Mititelu îşi continuă războiul cu Federaţia Română de Fotbal în încercarea de a anula deciziile luate împotriva sa în cazurile lui Bărboianu şi Găman, respectiv scandalul cu Piţurcă.

Acţiunea oltenilor se îndreaptă împotriva a patru membri ai Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, şase membri ai omisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF şi a cinci membri ai Comisiei de recurs.

Cei 15 sînt acuzaţi de complicitate la înşelăciune, abuz în serviciu şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Oficialii "juveţilor" susţin că aceştia au adus un prejudiciu de 20 de milioane de euro clubului

Iată comunicatul oficial
"Clubul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a depus la Direcţia Natională Anticorupţie plângere penală împotriva membrilor Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a membrilor Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF, precum şi a membrilor Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

Plângerea a fost formulată împotriva:

COCEAN VALENTIN, CIRSTOIU ION, DOBRE VIRGIL, SABĂU DRAGOŞ SILVIU (membri ai Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal), MANU GABRIEL, ADRIAN ION, IONUŢ MATEI, DRAGHICI FLORENTINA, ANDREI DUTU-BUZURA, MARCELINA GHERMAN (membri ai Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federatiei Române de Fotbal), SABĂU DORIN, STOIAN ELENA, MANDRUŢA DANIELA, POPPA EDUARD, şi VRABIE MARCEL (membri ai Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal), pentru:

- complicitate la înşelăciune în formă agravată;
- abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave;
- asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni

Prejudiciul total invocat de SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA este de 20 milioane de euro"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
fibra
fibra  •  07 Iunie 2011, 11:13

Esti tare PROOOOST bucatare.Nici 2 kg.de praz nu o sa cistigi,ba s-ar putea sa pierzi tot tu cu contractele hotesti facute jucatorilor.O meriti din plin!

ipsilante
ipsilante  •  07 Iunie 2011, 10:18

La Timisoara, la protest, s-au strins citeva mii de fani sa protesteze...La Craiova, s-au adunat cu greu, vreo 200!? "Fanii" din diverse grupari, refuzind participarea, sa nu fie cumva "manipulati"!? PROSTIA, crretinismul si dezbinarea din rindul fanilor olteni, nu o intilnesti nicaieri! Rezultatul? Cosmarul pe care-l traim de 6 ani, va mai dura, pina ne va veni mintea la cap! Daca ne va veni vreodata... Mititelu si-a batut joc de un brand, a desfiintat o stare de spirit, cu prostia ,aroganta, nesimtirea si imbbecilitatea lui, iar unii inca il mai sustin!? Pai sintem sanatosi la cap? Pentru management pagubos, unii intreprinzatori fac si parnaie...Mititelu nu!? De ce?

ipsilante
ipsilante  •  07 Iunie 2011, 09:54

6 ani de prostie, concentrata in: decizii aberante, risipirea, fara pic de creier, a banilor, scandaluri cu toata lumea, minciuni si promisiuni neimplinite, mutarea aberanta a echipei la Severin, razboiul cu fanii si unii fotbalisti emblematici, ai Craiovei Maxima, etc.Babuinii care se entuziasmeaza si cred ca Mititelu este"medicamentul"care va provoca diaree printre coruptii din LPF si FRF, insanatosind astfel fotbalul, traiesc intr-o lume paralela! Booveanu se va alege cu praful de pe toba, Stiinta va fi dezafiliata si desfiintata, iar el va fi exclus din fotbal! Deci, succesul va fi total si orgasmic! Pe ce lume traiti? Ati vazut voi DREPTATE in ultimii 20 de ani?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează