FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CLINCENI 3-2

CRAIOVA - CLINCENI 3-2 // Corneliu Papură neagă problemele oltenilor + De ce l-a scos pe Marian Șerban, jucător U21, în prima repriză

FOTO: Facebook @Craiova
FOTO: Facebook @Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 20:03

Craiova a câștigat meciul din prima etapă cu Academica Clinceni, scor 3-2. Corneliu Papură nu crede că echipa lui a avut probleme în defensivă în acest start de sezon.

„Am trecut de la agonie la extaz. E un lucru bun că am câștigat. Lucru și mai bun că am reușit să marcăm câte trei goluri. Prefer un astfel de meci decât un 1-0 chinuit.

Am întâlnit o echipă care s-a așezat la 30 de metri de poartă.

Acum 70 de ore eram la Baku, jucam un meci pe sintetic. Nu e ușor. S-a văzut oboseala pe final, de asta am și făcut pasul înapoi. Nu voiam asta.

Nu cred că avem probleme în apărare. Au fost doar niște mici greșeli de poziționare la fazele fixe, am avut și ghinion”, a declarat Corneliu Papură la TV Telekom Sport.

4 goluria primit Craiova în primele două meciuri ale sezonului. Două cu Sabail în preliminariile Europa League și două cu Clinceni

Papură l-a schimbat pe Marian Șerban (19 ani), unul dintre cei doi jucători sub 21 de ani, în minutul 29. În locul său a intrat Alexandru Mateiu. Antrenor a explicat decizia: „Nu a făcut greșeli, doar că pierdeam mijlocul terenului. Șerban e un jucător bun și cu siguranță va reuși în carieră. Aveam nevoie de un jucător cu experiență!”.

Vezi și: 

Meci incendiar pe „Ion Oblemenco”! Golul victoriei a fost marcat la ultima fază, cu un șut senzațional

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mobutu
mobutu  •  15 Iulie 2019, 15:16

Prestatiile lui Pigliacelli sunt jenante...Efectiv, jenante! Ce e pe poarta e gol! Se vede ca e total iesit din forma, se vede ca nici antrenorul principal, nici antrenorul cu portarii si nici rezerva nu-i arata de ce si unde greseste... De Papura nu-i nimic de comentat..Asa cum ne asteptam in cazul lui, bani aruncati de Rotaru pe jos...

908074729289300
Radulescu Aurel  •  15 Iulie 2019, 10:58

Este evident ca,Papura trebuie debarcat urgent.El nu are stofa de antrenor, sa antreneze o echipa de liga I-a.Echpa Craiovei nu a fost niciodata atat de bezmetica ,din cauza de antrenor.In min.75,era dezastru toatal.si cu cine juca? Clinceni??

j0k3r
j0k3r  •  15 Iulie 2019, 08:04
Postat de Patricia Cosmina pe 15 Iulie 2019, 06:27

ce meci o fi vazut papura?? daca nici clinceniul nu a jucat FOTBAL?? nu a stat in 30 m asa cum zice papura!! noroc cu extra minutul peste cele 4.. ca altfel era fluierat rau..

da' multe frustrari ai. ai zis de 100 de ori acelasi lucru prin comentari. aia au dat gol in 92 si au stat peste 1 minut sa se bucure. era normal sa se mai lase 1-2 minute

Vezi toate comentariile (7)
Comentează