LIGA 1  ·  CRAIOVA - CLINCENI

CRAIOVA - CLINCENI // Corneliu Papură a cerut o modificare de regulament cu 30 de minute înainte de startul sezonului pentru echipa sa: „Ar fi o regulă benefică!”

Duminica, 14 Iulie 2019, 17:39

Craiova înfruntă în prima etapă a acestui sezon Academica Clinceni. La interviul dinaintea meciului, Corneliu Papură (45 de ani) a criticat din nou obligativitatea introducerii a doi jucători U21 pe teren.

Craiova - Academica Clinceni e liveTEXT AICI

„Am încercat să obținem toate informațiile posibile despre Clinceni. Sper că ne-am făcut bine temele. Este neplăcut că după ce joci un meci în cupele europene trebuie să schimbi doi jucători.

O regulă benefică ar fi să mai adăugăm doi jucători pe banca de rezerve. Factorii care decid ar trebui să se gândească la asta”, a declarat Corneliu Papură la TV Telekom Sport. 

În meciul cu Academica Clinceni, Papură i-a folosit din primul minut pe Marian Cristinel Șerban, mijlocaș de 18 ani, și Ștefan Baiaram, atacant de 16 ani.

„Sunt doi jucători produși de centrul nostru de juniori. E normal să avem încredere în ei”, a comentat antrenorul oltenilor alegerea.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (2)

George Adrian Popescu  •  16 Iulie 2019, 03:48

Nea Cornele, ca sa nu te mai certi cu suporterii, ia-ti doua ceasuri libere pe zi si priveste, fara sa dormi. la cum alearga pustii lui Hagi pe teren si, cine stie, poate ai sa inveti sa te dai jos din pat.

George Adrian Popescu  •  14 Iulie 2019, 21:46

Oare, de asta pare Craiova neantrenata?

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1