FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 1-0

CRAIOVA - ASTRA 1-0 // Corneliu Papură, declarații confuze despre colaborarea cu Pițurcă: „Știu să țin un secret”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 23:16

Corneliu Papură, 47 de ani, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa în fața Astrei Giurgiu, scor 1-0 (Bancu 68), comentând apoi, într-o manieră confuză, și numirea lui Victor Pițurcă, 63 de ani, în funcția de manager. 

„Victoria ne dă un moral mai bun pentru meciurile viitoare. Trebuie să recunoaștem că adversarul ne-a pus de multe ori în dificultate, dar important e că am câștigat. O să le repet celor de la Astra ce mi-au zis mie cei de la AEK Atena: «Bravo, ați făcut un meci frumos!». (n.r. grecii i-au eliminat pe olteni din Europa League, 1-3 la general).

Nu m-a surprins numirea lui Victor Pițurcă, sunt lucruri absolut normale. Am discutat cu el, dar știu să țin un secret. O să vedem pe 1 septembrie ce se întâmplă, așa cum a declarat dânsul. E un antrenor de anvergură, cu o experiență deosebită. Cred că vom reuși să facem Oltenia campioană, vom munci pentru acest lucru”, a declarat Papură, la TV Telekom Sport.

„A fost instinct la penalty-ul apărat. Astra a făcut un meci bun, dar toată echipa noastră a luptat și cred că merităm să câștigăm meciul. Pentru mine, Nicușor Bancu e cel mai bun jucător din România” 
- Mirko Pigliacelli, cel care a apărat un penalty la scorul de 0-0

vezi și:

VIDEO+FOTO Multe emoții pentru un surâs » Nicușor Bancu aduce victoria oltenilor, după un meci în care Astra a ratat marile ocazii 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  24 August 2019, 10:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 August 2019, 10:09

Vivat Mirko!

cneius
cneius  •  24 August 2019, 09:30

In afara de faptul ca tipul asta doarme pe el nu am gasit declaratii de o "manieră confuză"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează