FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 1-2

CRAIOVA - ASTRA 1-2 // Costel Enache, lecție de încredere pentru antrenorii români: „Granița dintre speranță și inconștiență e fină în fotbal”

Costel Enache e neînvins la Astra de 10 meciuri
Costel Enache e neînvins la Astra de 10 meciuri

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 22:16

Costel Enache a tras concluziile după victoria echipei sale contra Craiovei, scor 2-1. Tehnicianul giurgiuvenilor n-a renunțat să spere la cele 3 puncte nici când echipa sa era condusă. 

„Suntem aproape de obiectivul pe care ni l-am propus împreună, adică locul 3. Sunt fericit că noi am ieșit învingători din lupta asta. Era păcat să terminăm ca un joc bun cu o înfrângere. Și la 0-1 am sperat că putem reveni.

Granița dintre speranță și inconștiență e fină în fotbal. Speri până în ultimul moment că poți corecta ce e greșit în teren. Lucrurile au fost bune pe final, pentru că n-am cedat. Băieții au fost răsplătiți până la urmă.

Suntem în situația în care nu ne putem propune lucruri pe termen foarte lung. Haideți să luăm lucrurile pas cu pas! Grupul are forță, echipa arată bine acum, sperăm să putem continua. Acum ținta noastră e una de bun simț, adică să ajungem echipa din fața noastră. Vom lupta pentru acest obiectiv”, a zis Costel Enache la TV Look Sport.

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO Echipa lui Costel Enache întoarce fantastic meciul de la Craiova » E neînvinsă în 2019! Cum arată clasamentul final al sezonului regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  05 Martie 2019, 10:19

Bravo Enache. Un om care vorbeste putin si face lucru bun pe unde antreneaza. Dar care nu o sa fie bagat in seama de FRF sau de presa. Pacat, omul are potential si personalitate.

para.para
para.para  •  04 Martie 2019, 23:05

"Costel Enache, lecție de încredere pentru antrenorii români", iar o dati in rasism. Iata ca dupa Daum, acum si Mangia le sta in gat ambalatorilor de peste pentru ca e strain.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează