FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 1-2

CRAIOVA - ASTRA 1-2 // Jucătorii Astrei i-au pus gând rău Craiovei: „Ăsta e obiectivul nostru! Nu ne gândim la titlu”

Neluț Roșu a fost printre cei mai buni jucători ai Astrei
Neluț Roșu a fost printre cei mai buni jucători ai Astrei

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 22:03

Neluț Roșu și Azdren LLullaku au comentat succesul Astrei de pe terenul Craiovei, scor 2-1. Cei doi anunță că obiectivul giurgiuvenilor e să depășească formația olteană în play-off și să termine pe locul 3. 

„Suntem o echipă de play-off, am arătat asta. Am început prost meciul, dar ne-am revenit. Am dominat a doua repriză și am marcat golurile care ne-au adus victoria. Nu ne gândim la titlu, de fapt nici nu cred că ne putem gândi.

Cred că dacă obținem locul 3 este o performanță pentru noi. Suntem foarte fericiți că vom intra cu un punct în plus în play-off. Va conta foarte mult”, a zis Neluț Roșu la Look Sport.

„Era important să luăm cele 3 puncte pentru a nu lăsa Craiova să se îndepărteze. Am fost organizați și cred că meritam. Ei au avut posesia, noi ocaziile. N-ar fi o surpriză să ne batem la titlu, se vede asta pe teren. Obiectivul nostru e să fim pe 3, ce vine în plus e bonus”
Azdren Llullaku, Astra

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO Echipa lui Costel Enache întoarce fantastic meciul de la Craiova » E neînvinsă în 2019! Cum arată clasamentul final al sezonului regulat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  05 Martie 2019, 10:50

Astra a fost net superioară oltenilor. Data viitoare o să le dea iarăşi bătuta, poate şi manita, la ei acasă !

minell73
minell73  •  05 Martie 2019, 08:27

O intrebare pentru reporterii lui peste prajit:-In imagine sunt jucatorii astrei si ai craiovei? Mai aveti putin si scoateti un reportaj despre ***, iar la foto sa puneti jucatorii fcsb-ului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează