FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA

Craiova - Astra » Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic. Verdictul lui Ion Crăciunescu

Bosniacul Elvir Koljic (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al partidei dintre Craiova și Astra, dintr-o poziție suspectă de ofsaid.
Bosniacul Elvir Koljic (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al partidei dintre Craiova și Astra, dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 18:41 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:03

Bosniacul Elvir Koljic (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al partidei dintre Craiova și Astra, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. 

CS Universitatea Craiova a dominat categoric prima repriză de pe „Ion Oblemenco”. Golul a venit însă dintr-o fază la limită. Nicușor Bancu a pasat ideal către Koljic, din flancul stâng, cu mult efect. Reluările TV ale fazei îl arată însă pe atacantul bosniac înaintea mingii venite de la Bancu. 

Oficiali giurgiuveni au sunat în redacția GSP și au constestat decizia tușierului Vladimir Urzică. Dacă luăm ca punct de reper liniile gazonului din Bănie, vârful pare în afara jocului. 

Craiova - Astra » Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic. Verdictul lui Ion Crăciunescu
  • Sursă foto: captură Telekom Sport

Este o fază foarte grea. Numai VAR-ul ar putea rezolva astfel de situații. Din ce am văzut eu, Koljic pare puțin în ofsaid

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, pentru GSP.ro

Bogdan Andone: „Evoluția noastră a fost influențată de greșelile de arbitraj”

Craiova, ajutată de arbitri și cu Sepsi

Runda trecută, în victoria 1-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe, același Koljic a înscris dintr-o poziție suspectă. Cu câteva minute înainte, Sepsi crede că ar fi meritat un penalty, la duelul dintre Achahbar și Vătăjelu. Covăsnenii au criticat în termeni duri arbitrajul lui Radu Petrescu, pe care l-au acuzat de rea intenție. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

DINAMO. Două transferuri din 3 au căzut! Contra a anunțat cu cine mai discută dintre Țucudean, Manea și Anton

CS U Craiova și Astra Giurgiu, aproape de un schimb de jucători! Negocieri chiar în ziua meciului direct

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
pma77
pma77  •  31 August 2020, 15:32

*** Craciunescu nu mai vede bine cand este vorba de Craiova fiindca este craiovean,dintr-o data fazele sunt foarte grele,doar var-ul poate sa rezolve,se vede si din avion ca a fost ofsaid,daca nu esti echidistant stai dracu in banca ta si nu mai veni pe la emisiuni sa te faci de ras.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alin_sav
alin_sav  •  31 August 2020, 14:51

totul se bazeaza pe presupunerea ca liniile alea sunt trase drept, dar daca de fapt nu sunt trase drept? cate comentarii pe-aici ca au tras arbitrii cu Craiova cand aia de la Astra au fost praf, putea sa se termine 5-0 si nu era nici o surpriza, asa comenteaza ca a fost un offisde milimetric daca a fost dupa ce toti se uita de 10 ori la reluari si nici atunci nu sunt siguri 100% ... dar de faza in care Kolijc a scapat singur cu portarul si au fluierat hentz desi n-a fost nimic??

suporterucv
suporterucv  •  31 August 2020, 11:45

Asta in niciun caz nu este o faza in care sa spui ca e o greseala de arbitraj. Pai insusi Craciunescu spune ca doar VAR poate lamuri o astfel de situatie !! I se pare lui nu stiu ce, dupa ce vede 10 reluari !! Bvv tata ...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează