FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Craiova cere despăgubiri în valoare de 250 de milioane de euro FRF-ului

Adrian Mititelu și Daniel Idita
Adrian Mititelu și Daniel Idita

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 12:49

Războiul dintre Universitatea Craiova şi Federaţia Română de Fotbal e departe de a se fi încheiat, iar procesul aflat acum pe rol promite să fie de lungă durată. Tocmai de aceea, oficialii olteni cer în instanţă o sumă colosală drept despăgubiri.

Avocatul juveţilor, Daniel Idita, a dezvăluit la Radio GSP că formaţia alb-albastră a cerut în instaţă despăgubiri în valoare de 250 de milioane de euro, sumă reprezentînd valoarea estimată a jucătorilor deveniţi liberi de contract odată cu dezafilierea Craiovei.

"Decizia Comitetului Executiv al FRF a venit fără să fi fost făcută vreo cercetare şi fără să i se ofere Universităţii Craiova şansa de a se apăra. Acest lucru mi se pare foarte ciudat. Nu a existat niciodată o hîrtie oficială pentru excluderea Universităţii din fotbal, nici o hîrtie semnată de membrii Comitetului Executiv. Nu exită nici o motivaţie privind excluderea echipei.

Noi urmărim ca Universitatea să fie reafiliată, dar vrem să ne recuperăm şi prejudiciul creat. Am estimat că acesta se ridică undeva la 250 de milioane de euro, suma clauzelor de reziliere a jucătorilor Universităţii", a spus Danie ldita la Radio.GSP.

ASCULTĂ ONLINE RADIO.GSP!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
breitner
breitner  •  10 Octombrie 2011, 07:45

el poate sa ceara orice, de primit va primi o p... mare !

stcristian71
stcristian71  •  09 Octombrie 2011, 21:38

Este o suma corecta tinind cont de jucatori si de raul care lor produs cei de la frf si lpf clubului in mod particular si fotbalului in general, dar asta vom vedea daca se va intinpla vor fi procese de lunga durata in care cei ce sinpatizam stinta ne vom duce durerea mai departe

yo_yo
yo_yo  •  09 Octombrie 2011, 21:32

1 bilion! care da mai mult? :D

Vezi toate comentariile (42)
Comentează