LIGA 1  ·  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Corneliu Papură, iritat de jocul clujenilor: „E normal să fii nervos”

Duminica, 23 Februarie, 22:22

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 pe terenul Craiovei, în ultimul derby din sezonul regulat al Ligii 1. Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, e mulțumit pe jocul prestat.

„Ne-am creat situații și în partea secundă. E îmbucurător că ne-am creat șanse multe împotriva unei echipe care se apără supranumeric. Nu e bine că nu am înscris, deși am avut ocazii clare. Am avut atitudine bună, am adus mingea în fața porții, dar cred că ne-a lipsit șansa. Când ataci pozițional împotriva unei echipe care se apără supranumeric, e greu să găsești spații. Cu toate astea am reușit să îi deschidem și să îi punem în dificultate”, a declarat Corneliu Papură la TV Telekom Sport.

Craiova - CFR // Ivan, contestat de fani

Andrei Ivan a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit în minutul 74 cu Bărbuț. O parte a fanilor olteni l-a contestat, dar antrenorul Corneliu Papură îi ia apărarea: „Sunt momente în cariera fiecărui jucător când toate îți merg bine sau mai puțin bine. Cu toții au făcut un meci bun. Din punctul meu de vedere astăzi chiar i-am pus în dificultate”.

„A căzut Costache de două ori, am mai căzut nu știu care. Timpul efectiv de joc nu a fost foarte mare în repriza lor. N-am intrat în jocul lor, dar e normal să fii nervos. Tot stadionul a fost iritat de tragerile de timp”
- Corneliu Papură

Vezi și:Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (18)

Ion Ion  •  24 Februarie 2020, 11:15

Oltene, doar gargara e de tine

Laurentiu Barbulescu  •  24 Februarie 2020, 10:12

Nu sunt fan CFR dar trebuie să accept că această echipă la această oră, este cea mai bună din campionatul nostru.

fabius_2014  •  24 Februarie 2020, 09:53
Postat de clujcampion pe 23 Februarie 2020, 23:33

Papura voda. .. ma baiete, antrenor e cam mult spus pentru tine. Pacat de publicu ala fanatic ca nu poate avea parte de un antrenor adevarat. Te-a halit bursucu cu fulgi cu tot.

Din nefericire pentru noi, oltenii, ai dreptate.

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1