FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Cristi Manea visează la echipa națională: „La FCSB nu m-am odihnit. Pentru mine asta e cea mai mare mândrie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 21:56

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Craiova, scor 2-0, și intră prima în play-off. Cristi Manea (22 de ani) a reușit o cursă superbă la ultima reușită a meciului și visează la echipa națională.

„Am știut că dacă avem atitudine pe teren nu putem pierde acest meci. Sunt fericit, am arătat a echipă mare! E bine că nu am primit gol. La golul 2 am simțit că am putere să mă duc în față, stătusem în spate. tot jocul. Sunt fericit că mi-am ajutat echipa, dar cea mai importantă a fost victoria. Nu m-am odihnit la FCSB. În fiecare zi petrecută acolo m-am antrenat serios, am dat totul”, a declarat Cristi Manea la TV Telekom Sport. 

Cristi Manea: „Vreau să mergem la EURO!”

„De fiecare dată când mă duc la altă echipă se spune că e un restart pentru cariera mea. Cred că e important ce am reușit până acum în carieră. Sunt încă tânăr, am toată cariera în fața. Cea mai mare mândrie pentru mine e să îmbrac tricoul naționalei, visez la o convocare. Vreau să ne calificăm la European. Suntem gazde și e o șansă unică. Trebuie să profităm de chestia asta”, a spus Manea. 

Citește și: 

Cronica meciului dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
1782414938659866
Mircea Dragodan  •  24 Februarie 2020, 08:31

vintila si becali luati notite cum trebuie pregatit un jucator...cea mai mare calitate a voastra e sa distrugeti jucatori

ralffy_mr
ralffy_mr  •  24 Februarie 2020, 02:40

baiatl asta isi face cariera chiar de unul singur! Bvo lui!!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  24 Februarie 2020, 02:39
Postat de Dinu Stefan pe 24 Februarie 2020, 01:25

SIFON A FOST SIMPLY THE BEST ! VA FI TITULAR LA NATIONALA LU RADOI ! OAMENI BUNI,ASTAGII ASTIA TINERI NE TOT INTREABA DE CE NU NE-AM OPUS REGIMULUI COMUNIST SI CEAUSIST ?! PAI UITATI-VA IN OGLINDA DE CE ! TOTI TRUP SI SUFLET LANGA BLATISTII DE LA CLUJ ! ASA-I NEA OVI ?!

v-ati mancat singuri ciocolatele cu Rom ..de aia nu v-ati opus. Baaaai.. vezi nu te poti mira nici la poarta noua, ca te miri inca la poarta veche!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close