FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Sorin Cârțu nu-i iartă pe jucătorii olteni: „E frustrant. Nu se poate să avem 7 șuturi și să nu înscriem deloc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 22:59

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Sorin Cârțu (65 de ani), președintele Craiovei, a reacționat după înfrângerea contra lui CFR Cluj, 0-2. 

Oficialul oltenilor n-a ezitat să-i taxeze pe jucătorii lui Corneliu Papură, reproșându-le acestora lejeritatea cu care au irosit ocaziile avute în prima repriză a partidei.

„E frustrant, de aici vine și supărarea noastră. Meciul s-a jucat în prima repriză. La un meci de o asemenea factură, nu putem să ratăm asemenea ocazii. Dan Petrescu știe să-și așeze jucătorii în apărare. Știam ce ne așteaptă. 

Dacă nu poți să joci într-o asemenea presiune, atunci de ce te apuci de fotbal? Nu se poate să avem șapte șuturi și să nu înscriem un gol. Nu se poate să speri la un rezultat pozitiv în acest mod”, a declarat Cârțu, la TV Digi Sport.

+5 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Nistor iese la atac: „Vor vedea că acest noroc nu merge la infinit. Au jucat doar «lungă și pe-a doua»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  25 Februarie 2020, 10:48
Postat de sakamoto pe 24 Februarie 2020, 00:59

Singurul care-i putea ajuta pe prazari, era...coltzescu-hotzescu! De ce nu fusese delegat sa sufle in fluiera, acest iluzionist?

Bai fraiere daca nu stii regulamentele de ce vorbesti pe aici.Nici-un arbitru din Craiova nu poate arbitra nici la Craiova si nici altundeva Universitatea.Mai citesti si dupa aceea mazgaleste pe aici!!!!

stefan..
stefan..  •  24 Februarie 2020, 19:18

Faza golului al doilea spune totul : un accelerat, Manea, pe langa in marfar, Bancu, unul dintre cei cărora nu le-au convenit metodele "învechite" ale lui Pițurcă. Adică prea mult antrenament. Cat despre Cartu: in imbarligator frustrat.

sakamoto
sakamoto  •  24 Februarie 2020, 00:59

Singurul care-i putea ajuta pe prazari, era...coltzescu-hotzescu! De ce nu fusese delegat sa sufle in fluiera, acest iluzionist?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează