FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3. VIDEO Mario Camora, ironie la adresa oltenilor: „Du-te acolo, la frigiderul Craiovei”

FOTO: Raed Krishan +30   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 08:27 / Actualizat marti, 04 august 2020 09:25

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, și a câștigat al șaselea titlu de campioană în Liga 1. Căpitanul Mario Camora (33 de ani) a fost sufletul petrecerii „feroviarilor”.

Camora a cucerit al patrulea titlu de campion cu CFR Cluj, dar bucuria a fost la fel de mare ca la primul. Fundașul portughez, care ar putea deveni o soluție și pentru naționala României, a glumit în timpul petrecerii din autocar. Mario și-a ironizat rivalii de la CS Universitatea: „Du-te acolo, la frigiderul Craiovei, și ia șampania, că era pregătită”.

FOTO. Imagini de senzație din autocarul lui CFR Cluj

+26 FOTO

Citește și alte știri despre Craiova - CFR Cluj: 

CFR Cluj. EXCLUSIV Au luat titlul și acum pregătesc cel mai mare transfer din istoria clubului! Mario Balotelli, în discuții avansate cu ardelenii

Unde a surclasat-o CFR Cluj pe Craiova? 3 concluzii după finala din Bănie + o întrebare decisivă: cât de mare e dependența de Dan Petrescu?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
prazburg1948
prazburg1948  •  05 August 2020, 20:34
Postat de clujcampion pe 04 August 2020, 15:44

Craiova sa invete sa joace pe teren, nu in afara lui si atunci va avea voie sa castige si campionate.

Pai Craiova va cam dat cu terenul in cap de cateva ori, diniga 1 au cele mai multe victorii cu kfr in ultimele sezoane. Inainte sa va dea 3 boabe in Cluj de la cine ati luat bataie acasa ultima oara? Parca tot Craiova =))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 August 2020, 18:54

„Du-te acolo, la frigiderul Craiovei, și ia șampania, că era pregătită” LOL... bravo CAMOOOOOO !!!!

clujcampion
clujcampion  •  04 August 2020, 15:44
Postat de lionforever pe 04 August 2020, 13:23

Păi chipciu a declarat că și-a sunat soția sa cumpere sampanie înainte de meci, deci stia el ceva ca nu are voie craiova sa castige aseară.

Craiova sa invete sa joace pe teren, nu in afara lui si atunci va avea voie sa castige si campionate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează