FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

CRAIOVA - CFR Cluj. Mihai Rotaru a dezvăluit de ce a fost amânat inițial meciul cu Astra: „Ne-a aprobat Liga cererea”

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 12:41 / Actualizat luni, 03 august 2020 12:51

Meciul dintre Craiova și CFR este programat astăzi, de la 20:30. Jocurile psihologice au început de ceva vreme, dar astăzi au atins apogeul, într-un dialog purtat între Bogdan Mara și Mihai Rotaru.

  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR, în derbyul de luni seară;
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană în caz că ia măcar un punct în meciul cu CSU.

CFR Cluj amenință că nu se va prezenta diseară, în timp ce oltenii vor o victorie la „masa verde”. Schimbul de replici dintre cei doi oficiali a mai oferit un detaliu interesant. Întrebat de Bogda Mara de ce partida dintre Astra și CS Universitatea nu s-a disputat luni, 27 iulie, când nu exista niciun caz de Covid-19 la giugiuveni, Mihai Rotaru a replicat: „Puteam sa jucăm și duminică și sâmbătă și luni, ne-a aprobat Liga cererea pentru ca am cerut sa avem câteva zile de odihnă în plus și încă două zile de pregătire”.

LPF a aprobat amânarea

Conform spuselor lui Mihai Rotaru, Liga Profesionistă de Fotbal a aprobat amânarea partidei, în ciuda programului imprevizibil din acest final de sezon. Și motivul este unul interpretabil. Oltenii au primit timp „de odihnă și pregătire”, în timp ce Dinamo, spre exemplu, e obligată să joace într-un ritm infernal.

Clasament play-off Liga 1:

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie! ”

Citește și alte știri despre Craiova - CFR Cluj: 

Craiova - CFR Cluj e în aer! Campioana amenință cu neprezentarea: „Jucătorii se tem, iau în calcul să nu joace” + Replica oltenilor: „Faceți azi un test sau pierdeți cu 0-3”

FINALA LIGII 1. Dacă CFR are meci de titlu, arbitrează Ovidiu Hațegan! Statistica incredibilă a clujenilor cu el la centru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
craiovenis
craiovenis  •  03 August 2020, 15:55

Pai când ai 26 de teste pozitive se numește Focar! Numai ca CFR ar trebui sa dea în judecata DSP Cluj care le-a transformat pozitivele în negative... Ca prin minune! Vindecarea minune de la Cluj! Tu parca scriai de pandemie? Închide televizorul și deschide-ți mintea!

montgomerry
montgomerry  •  03 August 2020, 14:44

Se spune că pe vremea lui Sandu, un titlu costa cam un milion de euro. Se mai spune că cei care voiau să joace pentru titlu trebuiau să se înscrie pe listă, bineînțeles cu garanția de un milion. Sandu le asigura arbitraje,, corecte "și bineînțeles erau protejați in meciurile cu celelalte echipe. Indiferent că era una sau patru candidate, toate beneficiau de protecția FRF și LPF. Meciurile directe se jucau pe bune. La meciurile directe, conta foarte mult conducerea clubului, ăla mai puternic avea influență mai mare. În mandatul lui Burleanu, nu mai există celebra poliță de asigurare, lista. Pentru că nu mai sunt banii de altădată. Craiova sau CFR, oricine v-a câștiga, merită coroana, doar și pentru simplu motiv că sunt de departe cele mai bune la ora actuală. Mă întreb ce se va întâmpla în cazul unui meci egal. E clar că nu poți să-i oferi titlul CFR-ului atâta timp cât Craiova are o restanță cu Astra. Matematic, cu cele 3 puncte, oltenii sunt Campioni. E o variantă de luat în calcul. N-am auzit ca LPF sau FRF să stabilească cu cele două cluburi, varianta meciului nul. De altfel, nici ora nu permite prelungiri și eventuale lovituri de la 11 metri. Iarăși o treaba neterminată. Cred că ambele cluburi ar fi fost de acord să joace meciul ăsta ca pe o finală, cu tot tacâmul. La situații de criză ne adaptăm.

valer.gazzaev
valer.gazzaev  •  03 August 2020, 14:16
Postat de 1valer.gazzaev pe 03 August 2020, 14:10

'Totul era la caterinca'. :-))))) Scuza perfecta a oricarui loser care a pierdut un pariu si nu are curajul si caracterul sa il respecte! :-)))))) Rau ai ajuns, baiete.. rau de tot. Om de nimic. --- gazaev.revine1 • 26 Iulie 2020, 19:05 Da,normal ca ma tine. Nu mai intru deloc si sterg toate conturile. Nici nu mai fac altele. Faci si tu la fel? Dar sa fii om de cuvant, nu ***! Eu sunt corect si bat palma de acum. Imi plac provocarile. ---

Nu te mai feri, *** :)))) pai te-am intrebat ceva si te faci ca ploua. Cum l-ai amenintat pe omul ala? Ai cedat nervos? El spunea de tine ca ai luat-o razna, ai zis ca dai peste el. Intreb si eu: *** :))) si referitor la ce ai spus, cat de ipocrit sa fii ca sa nu remarci faptuk ca randoom a facut zeci de pariuri si nu a respectat UNUL singur macar, si totusi el e cel mai bun prieten de-al tau. Mereu i-ai luat apararea. In schimb acum ai sarit de fund in sus. Dublu standard? Putin spus....esti ridicol, fecesebistule. Tristule! Industrialule! :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează