FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

Laurențiu Reghecampf crede că oltenii meritau victoria: „CFR? Ocazia lui Omrani, golul, în rest nimic”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova +26   FOTO
Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 23:35 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 00:04

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, a analizat remiza cu CFR Cluj, scor 1-1

„Eu cred că este un punct câștigat cu foarte multă muncă, din păcate nu am reușit să marcăm și la celelalte ocazii pe care le-am avut. Am început foarte bine, ocazie bună Ivan. Cu Sepsi a marcat dintr-o poziție mai dificilă, acum probabil a fost lejer în momentul în care a primit mingea.

În primul rând sunt bucuros pentru atitudinea jucătorilor. Ne este greu, avem foarte mulți accidentați, foarte multe probleme de lot. Am avut 5-6 jucători sub 21 de ani și jucători precum Conte, care a lipsit mult, dar am fost nevoiți să-l luăm pe bancă. Acum avem probleme în atac, cu Koljic accidentat, dar și suspendat. 

Sperăm să menținem ritmul și să înceapă să revină jucătorii cu probleme până la meciul cu Dinamo, să ne montăm și să obținem 3 puncte. Avem nevoie de ele”, a spus Reghecampf la Look Sport. 

Scandal la Craiova - CFR! Încăierare generală provocată de Bălgrădean + Petrescu, furios pe bancă
CSU Craiova - CFR Cluj 1-1
Scandal la Craiova - CFR! Încăierare generală provocată de Bălgrădean + Petrescu, furios pe bancă

Laurențiu Reghecampf, după Universitatea Craiova - CFR Cluj: „Ocazie Omrani, gol, în rest nimic”

„Presiunea este pe mine, întotdeauna le-am spus jucătorilor că voi ieși în față și îi vor apăra. Asta s-a văzut pe teren, mai ales în repriza a doua, când au dominat. Au avut șanse, au și marcat în ultima secundă, cred că lucrul acesta ar trebui să le dea moral și la următoarea partidă să fie mult mai bine.

CFR a avut o ocazie prin Omrani, a marcat un gol, în rest nu au avut nimic. Știam jocul lor, unul de forță, fără greșeală mai ales în spate. Noi am încercat să ne creăm ocazii, am avut ocazia lui Koljic din corner, alte câteva faze la mijlocul terenului. Atitudinea a fost bună și în prima repriză, dar realizările nu au fost pe măsura celor din repriza a doua. Atunci au intrat mult mai motivați, și-au dorit să marcheze, asta s-a văzut”, a adăugat antrenorul alb-albaștrilor. 

Elvir Koljic a avut și astăzi câteva realizări foarte bune. Sper să fie sănătos, asta este cel mai important. După meci am văzut că avea anumite probleme la spate din cauza căzăturii. Oricum, nu poate juca cu Dinamo. Încercăm să-l refacem până la următorul meci.

Nu o să mă auziți niciodată că voi veni în fața dumneavoastră să vă spun că am nevoie de ceva. Știm ce probleme avem, încercăm să le rezolvăm cât putem de repede. Dar da, avem probleme. Avem nevoie de jucători, de jucători cu experiență. Când ai nevoie să faci anumite schimbări, ele trebuie să-ți aducă un plus. Am încredere în jucătorii pe care-i am la dispoziție.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova 

Clasamentul Ligii 1 după CSU Craiova - CFR Cluj 0-1 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Scandal la Craiova - CFR! Încăierare generală provocată de Bălgrădean + Petrescu, furios pe bancă

Ultimele știri despre FCSB - FCU Craiova. Se fac planuri anti-Dinamo + cum arată echipele probabile

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  06 Februarie 2022, 00:02

Universitatea Craiova a dat o lecție de fotbal CFR-ulii.Dan Petrescu penibil! CFR nu știe sa piardă.Numai neșansa a făcut sa nu le dam o căruță de goluri. Vezi statisticile de pe Flash Score !Sa vedem cine o ia cu 4-0!Treaba cu cine sapa groapa altuia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close