FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR

CRAIOVA - CFR Cluj. Sorin Cârțu, replică tăioasă pentru ardeleni: „Ne testăm când vor X și Y?” + Acuză FCSB de non-combat cu CFR? „Îmi convine și mie să joc așa”

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 17:52 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:45

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte CS U Craiova, a oferit o replică pentru oficialii lui CFR Cluj care i-au acuzat pe olteni că nu s-au testat în ultima vreme pentru coronavirus și prefațează duelul pentru titlu din această seară.

  • Craiova și CFR Cluj, primele două clasate din Liga 1, se întâlnesc azi, de la ora 20:30, în meciul care va decide campioana, liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus;
  • În cazul unui rezultat de egalitate, vor exista două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea persistă, penalty-uri.

Astăzi, Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, a spus că formația pe care o reprezintă ia în calcul să nu se prezinte la meci, dacă cei de la CS Universitatea Craiova nu prezintă rezultatele unor teste pentru coronavirus. În replică, Cârțu a declarat că echipa sa se testează conform protocoalelor medicale și cerințelor LPF.

„Echipa a făcut ceea ce i s-a transmis de la Ligă. Dacă Liga spune să te testezi, o faci. Depinde când au fost datele noastre pentru testare. Ne testăm așa, când vor X și Y? Noi ne testăm când spune protocolul. Exact ce spune protocolul, asta a făcut tot timpul Universitatea Craiova. Nu facem protocolul lui X sau Y, CFR sau Astra...”, a spus Cârțu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Sorin Cârțu: „CFR a făcut un antrenament ofensiv cu FCSB”

Întrebat dacă se teme de faptul că ardelenii au jocuri în picioare în ultimele zile, spre deosebire de echipa lui, „Sorinaccio” și-a atacat subtil rivalii, acuzând indirect non-combatul FCSB-ului din meciul cu CFR, câștigat de „feroviari” cu 2-0.

„Cu Steaua (n.red. FCSB) au făcut un antrenament ofensiv, că Panțîru a zis că ei au făcut un antrenament defensiv. S-au antrenat bine. Toată lumea vrea să se termine în teren. Îmi convine și mie să joc în teren așa, dacă sunt supus doar la un antrenament ofensiv. Toate etapele pe care le-am spus prietenilor mei cu două săptămâni înainte, așa s-au întâmplat”, a declarat Cârțu.

Nu vreau să mă gândesc că pierdem. Sunt concentrat pe a câștiga. Am încredere că Bergodi va ști cum să gestioneze partida asta. Merg pe mâna lui - Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Citește mai multe știri despre Craiova - CFR:

CRAIOVA– CFR CLUJ, liveTEXT de la 20:30 » FINALĂ pentru titlu! FRF a decis: prelungiri și penalty-uri în caz de egalitate

Fanii Craiovei își văd de drumul lor! Ce au făcut la statuia lui Mihai Viteazul cu câteva ore înainte de derby: „Aduceți titlu'-n Bănie!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
caoradea
caoradea  •  03 August 2020, 22:44

Nu ne intereseaza ce zice Xyrtu ...CFR e campioana !!!! Hai CFR !!!!!

skins_berceni
skins_berceni  •  03 August 2020, 22:16

Tov. della praz...fc craiova nu este Universitatea Craiova, este doar fc craiova echipa infiinntata la ordinul politic dat de tovarasa fosta primarita si finantata din banii furati statului de tovarasul infractorului olteanu( DNA a clasat dosarul de trafic de influență al fostului deputat PDL Ioan Oltean, care ar fi primit 600.000 de euro mită de la omul de afaceri Mihai Rotaru, acționar al Universității Craiova, ca să-l ajute să obțină o despăgubire necuvenită de peste 20 de milioane de euro intervenind la fosta conducere a ANRP). Te-ai bagat singur tovarase in troaca porcilor dar vrei sa apari imaculat.

robotzel
robotzel  •  03 August 2020, 20:19

Da nu uit. Cum a fost în 2017 atunci când v-ați pus în poziție de aplecat în față viitorului? Credeai că nu se întoarce roata? Uite că se întoarce.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează