FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CHINDIA

CRAIOVA - CHINDIA // Corneliu Papură se teme de Chindia: „A pierdut pe nedrept cu Viitorul”

Corneliu Papură
Corneliu Papură

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 17:49

Corneliu Papură, 45 de ani, tehnicianul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu Chindia Târgoviște de duminică.

  • Craiova - Chindia Târgoviște se joacă mâine, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Papură, aflat la „adăpostul” celor șase puncte obținute în primele două etape, se teme, totuși, de Chindia: „Ne aşteaptă un meci important. Am început bine şi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vrem să reuşim mai mult decât în sezonul trecut. Este un meci împotriva unei echipe ambiţioase. A pierdut pe nedrept, poate, cu Viitorul. Sper să fim la un potenţial fizic bun şi să facem un meci bun pentru a câştiga.

Nu va fi un meci uşor. Singurul lucru la care ne gândim e că trebuie să câştigăm. Suprafaţa de joc se prezintă mai bine decât la meciul trecut. Oricum s-ar prezenta suprafaţa, şi dacă ninge, trebuie să câştigăm. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Meciul ăsta este important din toate punctele de vedere şi trebuie să fim foarte atenţi, să vedem ce facem să câştigăm”, a mărturisit Corneliu Papură.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Ovidiu Stîngă, dezvăluiri despre salariile de la Universitatea Craiova: „Eu aveam 100 de dolari, Corneliu Papură avea 0”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  28 Iulie 2019, 13:36
Postat de Radulescu Aurel pe 28 Iulie 2019, 08:07

Bai Papura ? daca ai emotii cu Clinceni,cu Chindia ,atunci pleaca o data sa nu mai auzim de tine,catatrofa ce esti !!

Mai omule tu chiar nu te pricepi la fotbal! Pai ce ai vrea sa zica Papura ca aia de la chindia sunt victime sigure?Crezi ca daca ar zice asa jucatorii Universitatii ar mai fi concentrati?Un antrenor trebuie sa-si tina jucatorii in priza la fiecare meci caci sa nu uiti ca anul trecut am pierdut cele mai multe puncte cu echipe mici pe care le-am tratat de sus si asta ne-a costat in final.Asa trebuie sa gandesti si sa-l lasi in pace pe Papura sa isi faca treaba.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  28 Iulie 2019, 08:07

Bai Papura ? daca ai emotii cu Clinceni,cu Chindia ,atunci pleaca o data sa nu mai auzim de tine,catatrofa ce esti !!

ucv1948
ucv1948  •  27 Iulie 2019, 20:23

Forza Stiinta !! .... B.U.G. Mafia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close