FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Corneliu Papură, informații despre recuperarea lui Elvir Koljic » Când va reveni bosniacul + Detalii despre transferurile dorite de olteni

Elvir Koljic, CS Universitatea Craiova
Elvir Koljic, CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 19:25 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 19:48

Corneliu Papură (47 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit luna în care atacantul bosniac Elvir Koljic (25) este așteptat să revină pe teren.

La finalul celor două meciuri amicale jucate de Craiova în compania Chindiei, Corneliu Papură a oferit o serie de declarații. A răspuns evaziv atunci când a fost chestionat despre transferurile dorite în Bănie și a spus când speră să îl revadă pe Koljic pe teren.

Corneliu Papură: „Avem un lot echilibrat”

„Vom vedea dacă vom transfera ceva sau nu. Suntem ok, avem un lot echilibrat, vă vom ține la curent în momentul în care vom aduce pe cineva. Sperăm ca Elvir Koljic să reintre în circuitul echipei în februarie”, a declarat Papură.

Victima unei intrări dure a moldoveanului Mihalache, pe 2 octombrie, în minutul 34 al meciului cu Poli Iași (1-0), Koljic a suferit o fractură de peroneu, puțin deasupra gleznei.

6 goluria înscris Elvir Koljic în acest sezon din Liga 1, înainte să se accidenteze

Nu cred că există o echipă favorită la titlu în acest moment. Pentru a te bate la titlu trebuie să te califici în playoff și nicio echipă nu are siguranța că este deja calificată. Suporterii noștri fanatici, aproape de echipă și cu siguranță ne lipsesc. Este important să revină cât mai repede 
- Corneliu Papură, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO. Ladislau Boloni despre conflictul FCSB - CSA STEAUA + părerea despre proiectul de la CS Universitatea Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, aproape de un transfer neașteptat! Fostul fotbalist al rivalei din Liga 1 a efectuat testele pentru Covid-19 cu „câinii”

Paradoxul Man » Jucătorul momentului în România, investiție imposibilă pentru Occident: prea bătrân, prea scump și fără meciuri tari. Cât cere de fapt Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  08 Ianuarie 2021, 09:53

Ca si pana acum, la Craiova vin toti jucatorii dar nu vine nimeni. Cel mult, mai aducem o rezerva. Totusi senzatia este ca Rotaru asteapta sa sa isi definitiveze planurile Becali si dupa aceea va vedea daca mai ramane ceva si pentru el. Cu un joc static, fara miscare si infiltrari in careu, fara suturi la poarta, fara o banda de atac incisiva si cu lacune in aparare Craiova doarme frumos si viseaza.

fairplayromania
fairplayromania  •  05 Ianuarie 2021, 21:34

Sanatate Elvir ! Fotbalul are nevoie de tine pentru a fi materializat . Succes . Avem nevoie de fotbalisti adevăraţi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează