FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova. Cristiano Bergodi, discurs surprinzător la conferință: „Vreau un alt joc. Nu avem un fotbal strălucitor”

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Academica Clinceni de vineri.
Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Academica Clinceni de vineri.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 15:10 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 15:39

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Academica Clinceni de vineri.

  • Craiova - Clinceni se joacă vineri, 23 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 8 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

„Va fi un meci foarte dificil cu Academica, ca în fiecare etapă din acest campionat. Clinceni e o echipă bună, din ceea ce am văzut şi analizat, este o echipă care se apără bine şi proba a fost când a jucat cu FCSB.

Este foarte importantă o victorie, dar şi jocul mi-ar plăcea să fie mai bun decât în meciul cu Dinamo. Noi am căpătat un moral bun după aceste victorii, dar sunt conştient că vor veni şi vremuri mai puţin plăcute, ştiu că echipa nu joacă un fotbal cine ştie ce strălucitor. Mai devreme sau mai târziu va veni şi un eşec sau o remiză”, a declarat Bergodi.

Cristiano Bergodi, antrenorul momentului în Liga 1

După succesul cu Dinamo, scor 1-0, Cristiano Bergodi a ajuns la 13 victorii din 14 posibile în Liga 1 pe banca Craiovei!

Conducerea oltenilor a făcut o mutare inspirată la începutul lunii mai. După demisia abruptă a lui Corneliu Papură, Mihai Rotaru a decis să-i încredințeze echipa lui Bergodi, chiar înaintea play-off-ului. Deși nu a reușit să câștige campionatul în sezonul trecut, rezultatele italianului sunt remarcabile. Dintr-un total de 14 meciuri în Liga 1 cu oltenii, a înregistrat nu mai puțin de 13 victorii și un singur eșec, 1-3 cu CFR Cluj, în finala stagiunii precedente.

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Craiova:

CS Universitatea Craiova, 7 victorii din 7 în debutul de sezon! Dar până la superstartul lui Dinamo mai e mult

Încă un fotbalist infectat cu COVID-19 la CS Universitatea Craiova » Anunțul liderului din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
the_fixer
the_fixer  •  21 Octombrie 2020, 19:51
Postat de perrorojo71 pe 21 Octombrie 2020, 19:37

gresit, beau zaibar in bailesti cu oltenii mei. Hai noroc !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  21 Octombrie 2020, 19:49
Postat de perrorojo71 pe 21 Octombrie 2020, 19:27

Neymar are mai mult talent la simulari , e haios pe cand trisorul de marius constantin e penibil...asta e diferenta. Sa fii sanatos !

Aha, adica faptul ca la valoarea si talentul lui se face de rasul planetei ...nu mai conteaza. Pai atunci de ce ar conta la un fotbalist oarecare dintr un campionat oarecare ? Sa fim!

albalbastru72
albalbastru72  •  21 Octombrie 2020, 19:37

Pai nea Cristiano daca vrei fotbal spectaculos,zi-i lui Baiaram sa nu mai aresteze mingea ca nu e Maradona.Cu Dinamo daca dadea pase in loc sa incerce inca un ultim dribling scorul ar fi fost 3-0.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează