FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

EXCLUSIV Craiova, criticată și după victoria cu Dinamo: „Sunt blocați! Dacă vor continua tot așa, n-au nicio șansă la campionat” + „Acolo trebuie să lucreze Ouzounidis”

CS Universitatea Craiova a învins Dinamo, scor 1-0. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova +9   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins Dinamo, scor 1-0. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 08:33 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 11:10

CS Universitatea Craiova a câștigat cu Dinamo, 1-0, dar jocul oltenilor a lăsat mult de dorit. Bobi Verdeș (40 de ani), fostul atacant al Științei de la începutul anilor 2000, crede că noul antrenor Marinos Ouzounidis are multe de pus la punct în Bănie. 

Aflat în studioul GSP Live, unde a analizat confruntarea câștigată de olteni în fața „câinilor”, Bobi Verdeș a vorbit despre lipsa de randament a unor jucători precum Nistor sau Cicâldău, fiind de părere că jucătorii alb-albaștrilor trebuie impulsionați de noul antrenor în special la nivel mental. 

Bobi Verdeș: „Dacă vor continua tot așa, n-au nicio șansă la campionat”

„Sunt într-o stare de letargie, noul antrenor (n.r - Marinos Ouzounidis) trebuie să vină cu ceva nou. Trebuie să lucreze mental! Am impresia că sunt blocați. Nistor, Cicâldău sunt jucători de calitate, dar nu mai ies la joc, nu cer mingea, nu mai vedem o pasă în adâncime. Sunt blocați, dar nu știu din ce cauză. 

La ora asta, Craiova nu joacă nimic. A câștigat chinuit cu Dinamo. Toată repriza a doua, Craiova doar s-a apărat. A încercat doar să-și conserve rezultatul și cam atât. Probabil vor fi și alte metode de antrenament și cu siguranță trebuie să schimbe ceva. Dacă vor continua tot așa, n-au nicio șansă la campionat”, a declarat Bobi Verdeș, la emisiunea GSP Live. 

Craiova, sub lupa noului antrenor

Marinos Ouzounidis (52 de ani), noul antrenor al Craiovei, a asistat din tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la partida cu Dinamo. Tehnicianul grec a privit cel mai tare duel ar rundei #22 din Liga 1 alături de un colaborator. Cel mai probabil, Ouzounidis va sta în premieră pe bancă la meciul juveților de la Botoșani, din Cupa României (joi, 11 februarie, ora 20:30). Urmează să fie prezentat oficial zilele următoare.

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Dinamo 1-0

+5 FOTO

Citește și alte știri despre meciul Craiova - Dinamo 1-0

FOTO. Dan Nistor, show la interviu! Cum arată piciorul mijlocașului: „Am glezna cât capul meu!” + „Nu l-am căutat pe Google pe noul antrenor, ce rost avea?”

Andrei Ivan, „nașul” lui Dinamo! Atacantul Craiovei, dezlănțuit contra „câinilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
875360749272795
Costi Corabu  •  08 Februarie 2021, 13:15
Postat de furia.roja pe 07 Februarie 2021, 09:48

Craiova si arbitrul au tras sa bata pe Dinamo. Atat. ...Acum se vor transforma subit in butaforia lui gigi becali, pentru ca ciobanul tupeist sa castige titlul. Urmeaza alte simulari ale fotbalului intre craiova si clona fc fcsb, pentru ca umilinta olteana sa fie deplina. Simulati competitia in liga 1!? Sa fie de capul vostru. Oricum nu mai avem decat fotbalul de cumetrie gigist inliga1.

O perioada, am crezut si eu ca exista ceva"cumetrii "intre Rotaru si Gigi. Daca era asa, ne-ar fi ajutat anul trecut la campionat, nu crezi ?

suporterucv
suporterucv  •  07 Februarie 2021, 12:08

Foarte adevarat ! Cu jocul asta abia ne pastram si locul 3 !! In rest, victorie perfect meritata cu Dinamo (care e mult sub noi la ora asta).

1.fcu
1.fcu  •  07 Februarie 2021, 11:52

Lasati i sa continue blocati :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close