FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova de 4 stele » Destinația Austria, Bergodi ar putea merge vineri

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 12:36 / Actualizat luni, 10 august 2020 16:23

Oltenii s-au reunit azi, au făcut un nou rând de teste COVID, iar dacă nu apar surprize, în două zile pleacă la Neustift Im Stubaital, Tirol, Austria, pornind din Craiova, cu un charter. Antenorul Cristiano Bergodi, depistat ”pozitiv” la testul de marțea trecută, ar putea ajunge în cantonament vineri, dacă  se negativează.

Ca de obicei în ultimii ani, oltenii sunt cu temele făcute, când e vorba de organizare. Ei s-au reunit azi și au efectuat un rând de teste COVID (RT - PCR). Dacă totul e bine și nu apare vreo surpriză, miercuri e programată plecarea în cantonament.

Dar nu pe undeva, prin țară, ci în Austria! Mai precis, la Neustift Im Stubaital, Tirol. Ei vor fi cazați, ca și anul trecut, la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof ****, unde vor rămâne până aproape de startul noului sezon în Liga 1, programat pe 22 august.

Deplasarea se va face cu un charter care va decola de pe aeroportul din Bănie. Potrivit surselor  Gazetei, antrenorul Cristiano Bergodi nu va fi în avion.

Testat marțea trecută, după finala de titlu cu CFR (1-3), tehnicianul italian a ieșit ”pozitiv”, e adevărat, asimtomatic, și a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Bănie.

Surse din anturajul clubului susțin că nu va pleca cu echipa, dar s-ar putea alătura delegației cel mai devreme vineri, dacă testele sale vor ieși negative. 

„Bergodi e bine. Se preconizează ca în 2-3 zile să-i dea drumul. Are o pneumonie mică. Nu pleacă cu băieții miercuri, dar e posibil să facă deplasarea joi sau vineri" Sorin Cârțu, președinte U Craiova

Citește și alte știri despre Craiova:

Orice pentru titlu! Craiova are o listă impresionantă de achiziții pentru a o detrona pe CFR Cluj

FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani își află adversarele din turul I preliminar al Europa League! UEFA a restrâns variantele: cu cine pot pica echipele românești

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
0005
0005  •  10 August 2020, 17:51

Frumoasa exprimare "se negativeaza"... De ce? Este incarcat cu electricitate pozitiva??? Folosire eronata a unui verb in alt context... Praf si pulbere... Jurnalistica scrisa pe genunchi!

sibelius
sibelius  •  10 August 2020, 17:11

Tema: scrieti de zece ori simPtomatic-asimPtomanic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează