FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

CRAIOVA - DINAMO 1-0. Deian Sorescu, ultimatum pentru Dinamo: „Nu vreau să rămân la nivelul ăsta”

Deian Sorescu, Dinamo +9   FOTO
Deian Sorescu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 22:29 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 23:30

Deian Sorescu (23 de ani), integralist în meciul câștigat de Craiova cu Dinamo, scor 1-0, a vorbit despre plecarea de la clubul alb-roșu, la finalul partidei din Bănie.

„E greu aici, cred că se vede. Nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta. Pe viitor mă gândesc să plec, dar acum sunt sub contract cu Dinamo și mintea mea e 100% aici. Cu siguranță, dacă vor mai apărea probleme, ne vom pune la masă și vom discuta”, a spus Sorescu la microfonul TV Telekom Sport.

Deian Sorescu și-a luat gândul de la play-off: „E greu”

Sorescu spune că Dinamo merita mai mult de la meciul cu Craiova, iar odată cu această înfrângere, pare să își fi luat gândul de la calificarea în play-off. În acest moment, distanța dintre Dinamo și locul 6, primul de play-off, este de doar 5 puncte. 

„Cred că meritam mult mai mult. Așa e fotbalul, nu avem ce face, nu avem timp să ne plângem. Doar astăzi ne gândim la acest meci, de mâine ne gândim la următorul, pentru că avem din nou unul important. E frumos în fotbal că poți să îți iei revanșa de la un meci la altul. Toți vor să se mobilizeze cu Dinamo și să aibă o ambiție destul de mare. Suntem tratați cu de două ori mai multă seriozitate decât sunt celelalte echipe.

Anul trecut ne-am bătut la retrogradare, iar în momentul de față e greu să ne gândim la play-off”, a mai spus Sorescu. 

Nu am reușit să luăm vreun punct, ne pare rău, dar jocul a fost bun. Rămânem cu asta. Nu a fost nimic greu. Sunt de mic la Dinamo, am jucat cu presiune de când sunt mic, acum am trecut la nivelul următor. Mi-am propus să mă antrenez la 100% la fiecare antrenament și când se apelează la mine să-mi fac cât mai bine treaba 
- Mihai Eșanu, portar Dinamo

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Craiova - Dinamo:

Andrei Ivan, „nașul” lui Dinamo! Atacantul Craiovei, dezlănțuit contra „câinilor”

Craiova, sub lupa noului antrenor! Marinos Ouzounidis, primul contact cu „Oblemenco”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (118)
150765579065741
Gigi Epure  •  08 Februarie 2021, 14:53

daca ai fi ,,caine,, adevarat nu ai face asemenea declaratii.Dinamo te-a facut ce esti. Sorescule.Din cauza asta tragi la poarta in scarba.

cornelcc
cornelcc  •  07 Februarie 2021, 13:27
Postat de goggu.mecanicul pe 07 Februarie 2021, 02:26

Pai pleaca bah Sorescule, cere schimbare tata, ridica mana, du-te la usa de la RIN, da cu pumnu in masa si spune-ti parerea ca vrei sa pleci de la club. Nimeni nu te va tine fortat cu usa. De aia nu jucai tu bine in ultimu timp, ca iti veni de transfer. Hai valea, si-asa esti o gaina beata alaturi de majoritatea din lot. AFARAAAAAAA !!

Pai da, nimeni nu-l va tine fortat cu usa, doar ca aceasta sa fie descuiata dar sa nu se deschida invers!

870797579666969
Ernest Pap  •  07 Februarie 2021, 12:50

SORESCULEEE !!! Dacă vrei nivel înalt cere-te la CFR CLUJ !!!

Vezi toate comentariile (118)
Comentează