FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizii controversate luate de Marius Avram

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 20:51

Fază controversată în Craiova - Dinamo încă din minutul 11, când golul lui Robert Moldoveanu (20 de ani, atacant) a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Moldoveanu a reușit să-l învingă cu o lovitură de cap pe portarul Pigliacelli, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor, însă brigada condusă de Marius Avram a dictat ofsaid.

Faza a fost una la milimetru, dar ar fi putut fi rezolvată însă fără probleme de sistemul VAR, care va fi introdus abia din sezonul viitor și în Liga 1 (Detalii AICI)

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizii controversate luate de Marius Avram

Captură TV Telekom Sport

CRAIOVA PUTEA PRIMI UN PENALTY

În minutul 66, Andrei Ivan centrează, iar mingea sa se duce în brațul lui Mihai Popescu. Avram a lăsat jocul să continue.

Fostul arbitru internațional Cristi Balaj a comentat faza: „Decizia mai aproape de adevăr este acordarea loviturii de pedeapsă”, a spus acesta la TV Telekom Sport.

În cele din urmă, Craiova a câștigat meciul cu Dinamo, scor 4-1.

VEZI ȘI:

ASTRA - POLI IAȘI 4-0 // Cronică de Eduard Apostol: „Operă de artă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
875360749272795
Costi Corabu  •  07 Noiembrie 2019, 09:59

Am intamplator o filmare de amator fix de pe linia arbitrului. Acolo pare sa fie offside destul de evident. Sunt un om corect(oricum nu am nimic de castigat , sau ceva de impartit cu fanii dinamovisti) In orice caz, faza grea.

dansy
dansy  •  05 Noiembrie 2019, 18:42
Postat de vasy86le pe 05 Noiembrie 2019, 09:00

Ce minte de ***t ai, cat crezi ca mergea ma Moldovenau in cateva milisecunde? piciorul lui Nistor era la cativa centimetri de minge, cat crezi ca dura pana cand atingea mingea din pozitia aia din stop cadru? Ce va mai place sa vedeti totul cum va convine voua.. Imi e scarba de specimene ca tine..

Bai prostovane habar nu ai despre dinam ica miscarii.Pai la o viteza de circa 40 km pe ora cat sa zicem ca a avut dinamovistul o secunda inseamna 1,5 metri.Asa ca tu si prostii ceilalti mai bine nu ne provocati cu astfel de imagini caci nu suntem idioti.

dansy
dansy  •  05 Noiembrie 2019, 18:35
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 05 Noiembrie 2019, 15:57

NU MAI DATI ACEIASI FAZA CU NISTOR CU PICIORUL RIDICAT FARA SA LOVEASCA MINGEA.Dati cand mingea porneste din piciorul lui Nistor si o sa vedeti o dubla distanta de ofsaid prin inaintarea lui Tiago spre Perovici si a lui Moldoveanu spre poarta. Manipulare proasta,necunoasterea dinamicii si jalnica vaicareala si *** dinamovista

Nu este necunoastere este manipulare si oftica invelitorilor de peste care nu au acreditare la Craiova datorita prostiilor pe care le-au debitat despre Universitatea Craiova.Chiar in ziua meciului au scris prostia aia cu informatiile primite de Piturca de la Neagoe despre tactica lui Uhrin de parca Piti are nevoie de sfaturi ca sa-l bata pe Uhrin.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează