FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Dan Nistor, acuzații dure vizavi de arbitraj: „Aceste greşeli sunt voite. Nu se poate așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 09:19

Dinamo a suferit o înfrângere dureroasă la Severin, scor 1-4 în fața Craiovei, în cadrul etapei #15 din Liga 1, iar Dan Nistor (31 de ani) a criticat dur prestația brigăzii de arbitri.  

Căpitanul „câinilor” este de părere că arbitrii le-au pus bețe în roate jucătorilor lui Dusan Uhrin (52 de ani). 

„Este un scor prea dur, am avut 1-0. Arbitrul ne-a scos mingea din poartă clar. S-au văzut reluările, nici vorbă de ofsaid. Nu se poate aşa ceva. Chiar dacă scorul a fost foarte mare, nu ai voie la asemenea nivel să faci asemenea greşeli. Eu cred că sunt voite aceste greşeli. Nu se poate, nu se poate să greşeşti aşa, e imposibil! Inadmisibil, din punctul meu de vedere.  

Sunt prea mari greşelile împotriva noastră, sunt mult prea mari. La meciul cu Mediaş, gol perfect valabil, doi metri în spate, nu se poate aşa ceva, e imposibil! Deci nu se mai poate. Nu se poate. Dumneavoastră dacă aţi fi în locul nostru ce aţi face? Avem familii acasă. Altul era rezultatul de la 1-0 pentru noi”, a declarat Dan Nistor, după meci. 

Marius Avram (București), Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Mircea Orbuleț (București) au condus această întâlnire. 

Cele două faze controversate:

  • În minutul 11, la scorul de 0-0, golul dinamovistului Robert Moldoveanu a fost anulat pe motiv de ofsaid. Moldoveanu a reușit să-l învingă cu o lovitură de cap pe portarul Pigliacelli, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor, însă brigada condusă de Marius Avram a dictat ofsaid. 
     
  • În minutul 66, la 3-1, Andrei Ivan centrează, iar mingea sa se duce în brațul lui Mihai Popescu. Avram a lăsat jocul să continue.

La interviul de după meci, Dan Nistor a izbucnit și la adresa unui suporter care i-a strigat să nu mai mintă. Vezi AICI cum l-a pus la punct căpitanul lui Dinamo. 

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // „Câinii” și-au pierdut răbdarea! Ioan Filip: „Se fac jocuri în defavoarea noastră acolo sus” + Apel la FRF: „Burleanu trebuie să facă ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
deuxex
deuxex  •  08 Noiembrie 2019, 01:36

Craiova trebuia sa beneficieze de 2 penalty-uri... Asa ca astia de la dinamo ar trebui sa zica "Saru' mana!" ca au scapat asa de ieftin...

geo.b.
geo.b.  •  05 Noiembrie 2019, 20:01

Voi de-acolo,ati cautat si gasit sa puneti si-n partea cealalta,sa fie si acolo una "greseala".Nu tine,am auzit si vazut prea multe,sa nu pot constata reaua vointa si cu buna intentie,din partea celor care vin cu comentarii.Ca-i din televiziune,ca-i presa sau internet,sunt tendentiosi cu cine vor si partinitori cu ceilalti.Va-ntrebati de ce suntem in lumea a 4 spre 5 ? Nu va mai intrebati,uitati-va-n oglinda si dati barnele la oparte.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Noiembrie 2019, 15:09
Postat de alexbibirica1 pe 05 Noiembrie 2019, 10:16

fcsb - dinamo / 1-1 ... penalty la Gnohere neacordat. traiasca kovacs istvan.

Hent cat casa la Iulian Cristea in careu prin minutul 45. Asa putem continua toata ziua.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close