FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Dusan Uhrin atacă arbitrajul: „Nu suntem Real Madrid să ne luptăm și cu adversarii, și cu arbitrii”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 22:20

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „roș-albilor”, a oferit declarații după meciul din această seară, Craiova - Dinamo 4-1. Antrenorul din Cehia a avut un discurs dur la adresa arbitrajului.

Am făcut câteva greșeli personale, dar noi am dat un gol la 0-0. N-a fost ofsaid! Nu e posibil ca de fiecare dată să fie greșeli împotriva noastră. Craiova a dat gol imediat după ce l-au anulat pe al nostru. Au fost multe greșeli din partea arbitrului, cel puțin asta am văzut eu.

Nu știu cum e posibil în prima ligă să fie o asemenea situație. Am făcut două mari greșeli, iar Craiova a profitat. Noi nu suntem Real Madrid să jucăm împotriva tuturor, adversari și arbitri”, a declarat Uhrin la TV Digi Sport.

Uhrin face referire la faza din minutul 11, când, la scorul de 0-0, brigada condusă de Marius Avram a anulat golul înscris de Robert Moldoveanu. (DETALII AICI)

Craiova - Dinamo 4-1

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizie controversată a lui Marius Avram » Trebuia validat golul lui Dinamo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Noiembrie 2019, 17:42

dinamo - cfr : piscitelli - corbu , puljic , m.popescu , bani - ciobotariu , r.grigore - mihaiu , nistor , moldoveanu - perovic !!!!!!!!!!!

corectu
corectu  •  05 Noiembrie 2019, 07:45

Dar hențul în careul lui Dinamo?

saramago
saramago  •  05 Noiembrie 2019, 07:24
Postat de cneius pe 05 Noiembrie 2019, 00:01

Real Madrid joaca impotriva tuturor si a arbitrilor ? Asta a fost buna, nu am vazut vreun meci in care Real sa fie dezavantajata de arbitri, poate invers !

S-au luptat, spre exemplu, cu ungurul Kassai Viktor ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează