FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Victor Pițurcă, dialog genial cu Andrei Ivan: „Joci vârf ca mine! Te învăț eu mișcarea autentică”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 23:09

Victor Pițurcă, antrenorul lui CS Universitatea Craiova, susține că a avut o discuție personală cu Andrei Ivan înaintea meciului câștigat cu Dinamo, scor 4-1, meci în care atacantul a reușit să marcheze de două ori.

„Ivan e un jucător care poate să devină foarte important pentru echipa națională. O să vedeți că el va juca din ce în ce mai bine și o să crească foarte mult în valoare. Am avut nenumărate discuții cu el. 

Neavând reușite ca vârf a început să-mi spună «nea Piți, aș juca mai mult în stânga». I-am spus «NU» și i-am transmis să joace vârf pentru că o să-l învăț eu mișcarea autentică de vârf, că asta a fost meseria mea. I-am spus lui Ivan că o să marcheze 3 goluri azi, din păcate nu s-a întâmplat”, a spus Pițurcă la Look Sport.

„Evoluția jucătorilor mei a fost foarte bună. Eu am simțit că am avut niște momente când a trebuit să primim penalty. Așa s-a întâmplat și la meciul cu FCSB. Am avut penalty clar și am pierdut 3 puncte. La fel s-a întâmplat și cu Iași, și cu Clinceni. Noi n-am prea zis nimic. Exceptând acel fault la Mihăilă în primul minut, arbitrul a condus meciul destul de bine”
Victor Pițurcă

„N-am primit echipa Craiovei de la Neagoe”

Pițurcă a comentat și informația conform căreia ar fi primit echipa de start a lui Dinamo înaintea meciului de la Eugen Neagoe: „Am auzit că au apărut niște zvonuri că mi-ar fi spus cineva tactica de la Dinamo. Nu mai e Geană antrenor acolo. De unde să știe el tactica lui Uhrin. Noi ne-am făcut jocul nostru, am văzut toate meciurile lui Dinamo. Am încercat să jucăm mult pe margine, echipa adversă a greșit și noi am înscris”. (Detalii AICI)

Vezi și:

CRAIOVA - DINAMO // EXCLUSIV „Cârtiță” în vestiarul lui Dinamo?! Cum ar fi aflat Pițurcă tactica lui Uhrin pentru derby

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
piet
piet  •  05 Noiembrie 2019, 11:33
Postat de 7manuel pe 05 Noiembrie 2019, 08:22

Stai bland, mai e nitel si va examineaza Steaua/FCSB din nou.

nu *** ii examineaza ,cca si frf ii toaca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  05 Noiembrie 2019, 09:34

Dusan Uhrin este un antrenor bun si...atit. Insa are o lacuna:echipele pe care le antreneaza, joaca un fotbal ultraofensiv. Neglijeaza apararea, astfel incit primesc o caruta de goluri pe contraatac. Ioan Chirila spunea cu vreo 40 de ani in urma:un atac fara o aparare asigurata, este o aventura.

7manuel
7manuel  •  05 Noiembrie 2019, 08:22
Postat de Radulescu Aurel pe 05 Noiembrie 2019, 08:01

Ma bucur ca,Ivan a redevenit Ivan al Craiovei de odinioara. Mihaila, cel mai rapid fotbalist din Romania.

Stai bland, mai e nitel si va examineaza Steaua/FCSB din nou.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează