FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO 5-0

Sorin Colceag și-a pus la zid jucătorii! Antrenorul lui Dinamo, FURIBUND: „N-avem bărbăție și caracter! Ce motivație le mai trebuie?”

Sorin Colceag și-a pus la zid jucătorii! Antrenorul lui Dinamo, FURIBUND: „N-avem bărbăție și caracter! Ce motivație le mai trebuie?” +11   FOTO
Sorin Colceag și-a pus la zid jucătorii! Antrenorul lui Dinamo, FURIBUND: „N-avem bărbăție și caracter! Ce motivație le mai trebuie?”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 23:33 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 23:41

Sorin Colceag, antrenorul interimar al celor de la Dinamo, a comentat cu multă amărăciune deznodământul partidei de la Craiova. Roș-albii s-au făcut de râs în Bănie, au pierdut cu 0-5, iar perspectivele par sumbe în Ștefan cel Mare.

La flash-interviul de la finalul partidei, Sorin Colceag nu și-a menajat în nicio clipă elevii. I-a acuzat de lipsă de caracter și lipsă de bărbăție, fiind dezamăgit crunt de modul în care jucătorii săi au tratat partida de la Craiova.

Sorin Colceag: „Când n-ai bărbăția și caracterul să faci un pas în față, cum să nu profite adversarul?”

Sorin Colceag și-a pus la zid jucătorii! Antrenorul lui Dinamo, FURIBUND: „N-avem bărbăție și caracter! Ce motivație le mai trebuie?”
Sorin Colceag / Sursă foto: fcdinamo.ro

„Am pierdut mingi foarte, foarte ușor, iar așa cei de la Craiova au devenit periculoși. Giafer e o victimă colaterală a situației care apăruse anterior în joc. El a încercat să rezolve situația, din păcate nu într-o manieră fericită. Echilibrasem jocul la 1-0 pentru Craiova, dar am suferit apoi la micile detalii. 

Le-am spus-o băieților în vestiar. Putem găsi 1.000 de vinovați, dar trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile, în primul rând. Prea mult arătăm cu degetul spre ceilalți. Ar trebui să fim mult mai atenți la noi. 

Ce motivație îți mai trebuie? Joci pentru Dinamo, de ce mai ai nevoie? Trebuie să vină cineva din afară să te îndemne să faci lucrurile pe care trebuie să le faci? Nu cred că e normal! Cum ar fi dacă doctorul ți-ar spune înainte de operație că nu e motivat?

Azi ne-a lipsit spiritul! Am dezarmat! Nu am avut caracter să ieșim și să facem un pas în față. Noi am făcut un pas în spate. Când n-ai bărbăția și caracterul să faci un pas în față, cum să nu profite adversarul? Să facă un pas în față toți cei care cred că pot contribui la redresarea lui Dinamo!”, a spus Colceag, la Look Sport+

+7 FOTO

Steliano Filip, discurs fără speranță după umilința de la Craiova

Steliano Filip, fundașul roș-albilor, a părut la fel de deznădăjduit la finalul partidei. Dinamovistul și-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilință suferită de echipa sa într-un derby.

Atât eu, cât și restul echipei, am fost penibili. Nu ne rămâne decăt să muncim și să încercăm să câștigăm următorul meci. Problema e la jucători. Noi intrăm pe teren. În această seară, ne-am făcut de rușine. E imaginea noastră în joc și trebuie să fim mai modești. Trebuie să arătăm mai mult pe teren. Nu mi-au dat lacrimile, deși trebuia. Ne-am făcut de rușine. 

E greu de digerat un astfel de rezultat și mă doare! Trebuie să strângem rândurile, nu se mai poate! Indiferent cine intră pe teren, trebuie să ne revenim. Domnul Rednic e un antrenor foarte bun. Dacă vine, sunt convins că vom face treabă foarte bună împreună 

- Steliano Filip, fundaș Dinamo

Vezi și alte știri de actualitate:

Deian Sorescu, avertisment după eșecul usturător cu CSU Craiova: „Știu cum e să te salvezi în ultima clipă. Nu știu însă cât mai ține norocul ăsta”

Oficial, s-a întors „Agentul 007”! Dinamo 2021 a egalat cea mai neagră serie din istorie

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (60)
creeperno115
creeperno115  •  28 Septembrie 2021, 22:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  28 Septembrie 2021, 16:13

Cred ca titlu potrivit ar fi : Jucatori lui Dinamo si-au pus antrenorul și fanii la colțul rușinii. Sau : de pe locul 4 , pentru Sorescu se plătea 750000 euro și prindea un contract pe masura . De pe penultimul loc cat va avea contractul ? Încercând să aplice strategia de a rămâne liber de contract , ei vad doar avantajele nu cerințele de a fi un jucător util echipei......cine sa te creada luptător daca joci in dorul lelii? Ca tu vrei sa pleci ? Ai semnat un contract. Respecta-l. Ai meseria de fotbalist? Respecta-l. Sau ajungi la sa fii vândut ca șolduri....cu impresar cu tot.....Lpf si/sau FRF ar trebuii sa oblige impresari sa declare cu care jucătorii au contracte, ca sa poata prezenta o imagine cat de cat reală despre activitatea lor....

fckoaforsa
fckoaforsa  •  28 Septembrie 2021, 13:37

ma doare burta si acum dupa comedia de aseara , HI5 !

Vezi toate comentariile (60)
Comentează