FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO // „Câinii” invadează Severinul! Câți ultrași sunt așteptați la meci

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 16:34

Craiova - Dinamo // Luna noiembrie, una de „foc” pentru dinamoviști, începe cu duelul orgoliilor cu CS Universitatea Craiova. Partida va avea loc la Severin, pe „Municipal”. 

Rezultatele pozitive înregistrate în ultima perioadă par să-i fi readus lângă echipă și pe pretențioșii fani ai lui Dinamo. În jurul partidei cu oltenii s-a creat o emulație deosebită, iar jucătorii lui Dusan Uhrin vor fi încurajați de o galerie consistentă la Severin.

Aproximativ 1.000 de suporteri ai roș-albilor au făcut deplasarea pentru partida din această seară, aceștia organizându-se cu mașini personale sau autocare special închiriate. Atmosfera se anunță a fi una incendiară, în jur de 12.000 de fani ai Craiovei urmând să fie prezenți la meci. 

CS Universitatea -  Dinamo, cel mai tare meci al etapei a 15-a din Liga 1, e și un derby al rivalităților între cele două galerii, care n-au ezitat în niciun meci să-și arate antipatia reciprocă. 

Noua echipă a Craiovei și-a păstrat ura față de Dinamo, iar fiecare duel direct dintre cele două a fost un prilej pentru ca suporterii să se „înțepe” prin mesaje ironice. GSP.ro a readus în actualitate câteva dintre bannerele afișate în ultimii ani.

Match preview Craiova - Dinamo: 

Vezi și: 

Craiova - Dinamo e și derby-ul „răniților” » Victor Pițurcă și Dusan Uhrin, 7 absențe importante

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  04 Noiembrie 2019, 18:19

Sper sa bata Dinamo, doar asa, poate invata si trupa lui Piti ca tre sa joace mai ofensiv de atat.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  04 Noiembrie 2019, 18:02
Postat de Radulescu Aurel pe 04 Noiembrie 2019, 17:10

E posibil sa castige Dinamo,cu acest capcaun de Piturca,care nu-l foloseste pe Mateiu,si-l baga pe acest Fortes(un non fotnalist).Daca bate Dinamo,Piturca sa duca dracului.

Mateiu e accidentat cât de greu e de înțeles chestia asta? Are probleme la coloana...

1185386784824804
Robert Dumitru  •  04 Noiembrie 2019, 17:34

cred ca peste jumatate din caini raman pe marginea drumului la macelarii ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close