FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, 21:30, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

CRAIOVA - DINAMO // Cei 4 B ai Băniei » Misiune dificilă pentru Dinamo în această seară pe "Oblemenco" + Bratu a luat în lot și ultimul transfer: echipele

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 10:40

CS U Craiova - Dinamo e azi, de la ora 21:30. În lotul Craiovei se mai regăsesc patru fotbaliști care au marcat în poarta ”câinilor”, iar numele lor începe cu aceeași literă: Bancu, Bărbuț, Burlacu și Briceag.

Dinamo intră diseară în ceea ce gazdele numesc "Vulcanul de pe Oblemenco". Roș-albii joacă pe terenul echipei pe care n-au reușit s-o învingă în partidele disputate pe terenul acesteia: cel mult au scos o remiză, în 4 situații, pierzând în alte trei rânduri! Meciul va începe la ora 21:30 și va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Începând cu 2014, "câinii" au primit 14 goluri în cele 12 întâlniri disputate cu juveții în toate competițiile, indiferent că s-a jucat în Ștefan cel Mare, pe Național Arena, pe Extensiv, la Severin, sau pe noul "Oblemenco".

Dintre jucătorii lui CS U Craiova care au marcat în duelurile cu formația lui Florin Bratu, doar patru mai sunt la clubul din Bănie. Sunt "cei 4 patru B", Bancu, Briceag, Bărbuț și Burlacu, Nicușor înscriind chiar de două ori. Ultima dată în martie 2018, în primul meci al lui Florin Bratu ca antrenor al lui Dinamo, când alb-albaștrii i-au învins pe bucureșteni cu 1-0 și i-au eliminat din Cupa României. Pe care oltenii aveau s-o câștige, ulterior. 

3 goluri au încasat "câinii" în medie pe meci în acest sezon în deplasări, obținând doar un punct din 9: 3-3 cu FCSB, 2-3 cu Mediaș și 1-3 cu CFR Cluj

2-2 este scorul înregistrat în ultimele trei partide de campionat dintre cele două echipe

"Nu luăm măsuri speciale pentru Bancu și Mitriță, cei care vor juca în zona lor acolo vor da maximum. Iar terenul va fi o problemă pentru ambele echipe" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Ce vrea "Mitraliera" de la olteni

În lotul lui "Bratone" pentru diseară sunt tot patru fotbaliști care au punctat în ultimii ani în poarta celor din Bănie: D. Popa, Salomao, Nistor și Hanca. Antrenorul dinamovist a spus că are așteptări mari de la meciul din Bănie. "E foarte greu să pregătești un meci la egal. Vom încerca să surprindem Craiova și sperăm ca la final să fie un rezultat bun, nu doar un spectacol. Eu respect publicul craiovean, pătimaș și cunoscător de fotbal. Sperăm să fie cât mai mulți oameni la stadion, chiar dacă nu vor fi de partea noastră", a comentat ieri tehnicianul bucureștenilor.

Au preluat "tactica" dinamoviștilor

Ideea de a vinde bilete propriilor suporteri înaintea partidelor importante, care a fost lansată pe piața internă de către roș-albi, a fost preluată și de craioveni. Pentru a atrage publicul la stadion diseară, Isaac Donkor a fost deunăzi să vândă bilete fanilor. Diseară, se estimează, conform aprecierilor gazdelor, că vor fi peste 18.000 de oameni în tribune. 

Echipele probabile:

CSU Craiova: Pigliacelli - Borța, Kelici, Tiago Ferreira, Briceag - Fedele, Mateiu, Bancu - Bărbuț, Cicâldău, Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Burlacu, Markovici, Gardoș, Baicu, M. Șerban, Juncu
Antrenor: Devis Mangia

Dinamo: Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore - Hanca, D. Nistor, Gomelt, Pesici - D. Popa, Salomao
Rezerve: Muțiu, Sorescu, Ciobotariu, Corbu, Cooper, Sg. Popovici, Moldoveanu
Antrenor: Florin Bratu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
lionforever
lionforever  •  01 Septembrie 2018, 19:34
Postat de rocky2 pe 01 Septembrie 2018, 18:35

Macar contra cainilor sa fiti lei, cu becalistii stati iar capre si faceti figuratie ca de obicei! Cate v-au dat anul trecut pe Oblemenko? Parca 5-2? Sau 3-0?

Esti penibil ala a fost la severin.

rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2018, 18:35
Postat de albalbastru72 pe 01 Septembrie 2018, 15:36

Hai baieti sa-i altoim iar pe ciini sa schelalaie pina la retur!

Macar contra cainilor sa fiti lei, cu becalistii stati iar capre si faceti figuratie ca de obicei! Cate v-au dat anul trecut pe Oblemenko? Parca 5-2? Sau 3-0?

prazburg1948
prazburg1948  •  01 Septembrie 2018, 17:28
Postat de sabaton pe 01 Septembrie 2018, 15:49

ati arat terenul ??? ati cules prazul de pe gazon ??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează