FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. EXCLUSIV Elvir Koljic, cifre impresionante în noul sezon! Un antrenor din Liga 1 exclamă: „Cine nu l-ar vrea în echipă?”

Elvir Koljic. Sursă foto: facebook.com/UCVOficial +25   FOTO
Elvir Koljic. Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 22:53 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 12:33

Elvir Koljic (25 de ani), atacantul Craiovei, a continuat și în meciul cu FC Voluntari forma excelentă arătată în noul sezon. Bosniacul a deschis scorul și a ajuns la cinci goluri în patru partide din noul campionat. 

Într-o intervenție recentă avută la GSP Live, Emil Săndoi (55 de ani), fost antrenor la Craiova, a vorbit despre forma lui Elvir Koljic, lăudând aportul pe care bosniacul și-l aduce în jocul oltenilor. 

„Cine nu și-ar dori un atacant precum Koljic sau Dugandzic? Orice antrenor și l-ar dori pe Koljic la echipă. E un jucător care ajută foarte mult echipa, în special în momentele cheie. Gândiți-vă și la finalul sezonului trecut, când a ieșit la rampă exact când echipa avea mai mare nevoie.

E un atacant care se pretează și la un joc combinativ, e și atacant de gura porții. Are talie foarte bună, are un joc de cap bun. Nu stă rău nici la capitolul viteză, e un fotbalist complet.

Cert e că a lipsit foarte mult echipei atunci când a fost accidentat și e unul dintre jucătorii cheie ai echipei”, a declarat Săndoi, la GSP Live.

24 de goluriîn 43 de meciuri are Elvir Koljic pentru CS Universitatea Craiova, în toate competițiile

1,8 milioane de euroe cota de piață a lui Koljic, conform Transfermarkt

FOTO Cele mai tari imagini din meciul CS Universitatea Craiova - FC Voluntari

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+21 FOTO

Citește și alte știri despre Craiova: 

CRAIOVA. Ce-i trebuie Craiovei pentru titlu! Schimbarea decisivă făcută de Bergodi

Justin Ștefan a anunțat două noi cazuri de coronavirus la CS Universitatea Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează