LIGA 1  ·  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Cristi Bălgrădean i-a luat apărarea lui Mirko Pigliacelli, după gafa din meciul cu FCSB: „Se întâmplă și la case mai mari” + Explicația italianului

Luni, 16 Septembrie 2019, 12:33

FCSB a câștigat la Craiova, scor 1-0, după o gafă a portarului Mirko Pigliacelli (26 de ani), iar italianul nu a dorit să dea vina pe gazonul de pe „Ion Oblemenco”. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Nu (n.r. întrebat dacă a fost și gazonul de vină). La toate şuturile se poate întâmpla că azi. Nu a fost o minge simplă, dar mingea trebuia să vină în mâini, nu în față. Dacă și-a schimbat direcția nu pot să îi fac nimic. 

Am încercat să jucăm, dar ei au avut puțin mai mult noroc, și așa a fost să fie. Am avut mai multe ocazii, dar vom lucra în continuare. E greu, dar lucrăm, muncim și sperăm că meciul următor va fi mai bun. Încercăm tot timpul să câștigăm fiecare meci”, a spus Mirko Pigliacelli, la Look Sport.

Bălgrădean îi ia apărarea

Portarul FCSB-ului, Cristian Bălgrădean (31 de ani) a sărit în apărarea adversarului său pe care l-a lăudat pentru prestațiile avute până la această întâlnire.  

Se întâmplă şi la case mai mari. Până acum a apărat foarte bine, i-a scos în atâtea meciuri, se întâmplă. Terenul foarte rău, dar asta e viaţa de portar. La noi se vede imediat”, a spus Bălgrădean, după meci. 

VEZI ȘI:

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Gigi Becali are un nou favorit: „E cel mai bun în acest moment!” » Ce spune despre situația lui Gnohere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1