FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // GSP LIVE VIDEO Dumitru Dragomir: „Panțîru va fi un jucător extraordinar!” + Cărui jucător i-ar da „lingura de lemn”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 00:28

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intrat în direct la GSP Live și a vorbit despre victoria celor de la FCSB cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0.

„Nu sunt încântat de ce am văzut. Meciul s-a câștigat la greșeala lui Pigliacelli.

Panțîru va fi unul dintre cei mai buni fundași stânga din țară, extraordinar jucător va fi, am studiat și a alergat peste 10 km în seara asta! A fost omul meciului!

Părerea mea este că Istvan Kovacs putea să dea vreo două penalty-uri. La Ivan a fost 11 metri clar. Și Steaua a avut un penalty, la finalul primei reprize.

Astăzi le-am spus unor prieteni să pună 2 solist. Acum aștept să mă sune (n.r. râde). Întotdeauna în decursul istoriei, când este o presiune atât de mare, foarte greu câștigi jocul. Și vor fi încă 2-3 meciuri la fel de grele pentru Pițurcă.

Vintilă, dacă a lucrat cu Hagi, măcar 6 luni, și tot se vede. Dar trebuie să ai și noroc. Dacă venea acum 2 luni, îl dădea afară imediat Becali.

«Lingura de lemn», pentru cel mai slab jucător, i-aș da-o lui Pigliacelli”, a spus Dragomir în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  16 Septembrie 2019, 14:19

Sa nu dam in Piti dupa un meci(anemic),la ce lot are Craiova,nici-un antrenor nu poate face prea multe.Echipa e in deriva de cand a plecat Mangia,si tot coboara,apararea slaba,mijlocul nu leaga jocul,si atacul zero.Trebuie ceva timp pana ce Piturca sa decida ce jucatori mai pot face fotbal la Craiova.Eu am vazut cel putin 3-4 care trebuie dati afara urgent(muste fara cap)

magic4ever
magic4ever  •  16 Septembrie 2019, 12:39
Postat de reteleanu pe 16 Septembrie 2019, 11:46

de cand l-am vazut pe pantiru la iasi (unde efectiv netezea tot flancul stang) am zis ca fundas stanga ca asta n-a mai avut romania de la chivu incoace. e si peste rat.

Stai linistit ca nu este niciodata Pantiru peste Rat...Bancu, Stefan si Vatajelu au 3 clase peste Pantiru!

reteleanu
reteleanu  •  16 Septembrie 2019, 11:46

de cand l-am vazut pe pantiru la iasi (unde efectiv netezea tot flancul stang) am zis ca fundas stanga ca asta n-a mai avut romania de la chivu incoace. e si peste rat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează