FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

Craiova - FCSB 0-2. Marea eroare a lui Papură: „Asta i-aș reproșa, acolo s-a ales praful! Aș fi aruncat prosopul”

FCSB s-a impus în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al LPF, le distruge speranțele la titlu oltenilor.
FCSB s-a impus în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al LPF, le distruge speranțele la titlu oltenilor.

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 22:33 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 22:51

FCSB s-a impus în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al LPF, le distruge speranțele la titlu oltenilor și explică unde a pierdut Corneliu Papură meciul. 

„Un meci bun. Steaua a avut două viteze peste. Cicâldău nu a jucat rău, dar restul rău de tot. După schimbarea lui Baiaram s-a ales praful de tot angrenajul echipei. La Craiova, în afară de portar, n-ai pe cine să remarci. Să știți că moralul de competiție înaltă e la fotbaliștii de mare valoare. Craiova are 3-4 fotbaliști, restul sunt sportivi. Mă și mir că a fost pe primul loc până acum. Lui Papură i-aș reproșa schimbările. Până la 1 ianuarie îl schimbă sigur! Nu i-aș recomanda lui Rădoi să se ducă, deși sunt niște condiții de nivel mondial”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Craiova - FCSB, analizat de Dumitru Dragomir

„Ce a făcut Moruțan ăsta cu ei, aș fi aruncat prosopul. Bancu i-a avut pe partea lui pe Man și Moruțan. Oricine ar fi fost acolo, era făcut praf. La primul gol n-a mai putut, i s-a tăiat respirația. Mai ales dacă nu știi să te protejezi și să te recuperezi în timpul meciului. Diferență de valoare clară. Și puștii aceia de la Steaua le erau superiori tuturor de la Craiova. 

Să nu facă nimic domnul Rotaru, nu poate să ia titlul anul ăsta! Titlul îl va lua CFR sau Steaua. E mai matură CFR, dar mai sunt meciuri de jucat. Craiovei îi trebuie cel puțin 4 jucători de valoare. Cred totuși că CFR e favorită”, a încheiat Dragomir. 

VIDEO. Narcis Răducan: „Lupta pentru titlu începe în play-off. FCSB va zburda până atunci!”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Tensiuni la Craiova! Conflict înaintea derby-ului cu FCSB: Papură l-a exclus din lot

Echipele din prezent ale Craiovei și FCSB, cele mai bune din ultimii 5 ani! Derby în condiții inedite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
clujcampion
clujcampion  •  19 Decembrie 2020, 11:12
Postat de s1lv1o. pe 19 Decembrie 2020, 10:51

***, mai taie din 'i' ăia, dă-o draq! Ești un monument de prostie , te dai in stambă cu fiecare ocazie!

E greu sa accepte adevarul pentru suporterii "stelei din liga 1" :))))))

s1lv1o.
s1lv1o.  •  19 Decembrie 2020, 10:51
Postat de clujcampion pe 19 Decembrie 2020, 09:24

Ai observat cum se cloneaza fecesebistii astia? Azi un nume, maine altul, dar e acelasi prostalau. Si au daor 2 idei fixe. fecesebe = Steaua si cfr ajutata de arbitrii. Cat e de Steaua fecesbe le-au spus-o instantele, iar cat e ajutata cfr de arbitrii se vede in Europa. Stiu ca doare, pentru ca da cu *** cca, frf si lpf aka *** de pamant pe unde o prinde.

***, mai taie din 'i' ăia, dă-o draq! Ești un monument de prostie , te dai in stambă cu fiecare ocazie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  19 Decembrie 2020, 09:25
Postat de orlick pe 19 Decembrie 2020, 08:15

Bine, dar Camora are voie să joace balonul și cu mâna, iar Kovacs nu a putut să le dea roșu coechipierilor lui, pentru faulturile criminale.

Iar *** lu Becali are voie sa se catere pe Burca, ca asa e obiceiul la fecesebe...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează