FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-1

VIDEO. Dialog ca pe vremuri după Craiova - FCSB 2-1 » Dumitru Dragomir, contre cu Ionuț Chirilă la GSP Live: „Poți pe dracu'! Ioane, taci din gură!”

Dumitru Dragomir nu e de acord cu strategia de la FCSB +8   FOTO
Dumitru Dragomir nu e de acord cu strategia de la FCSB

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 07:00

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al LPF, a tras, în direct la GSP Live, concluziile derby-ului Craiova - FCSB 2-1. 

Strategia roș-albaștrilor, aceea de a se baza preponderent pe jucători tineri, a fost criticată de Dragomir, acesta fiind contrazis de tehnicianul Ionuț Chirilă (54 de ani), aflat în studioul GSP Live pentru a analiza disputa din Bănie. 

„A fost un meci bun, chiar dacă pregătirea jucătorilor n-a fost făcută cum trebuie. N-ați văzut ce crampe aveau, săracii...Ei ar fi trebuit să se pregătească în pandemie, nu să stea acasă. Meciul a avut un arbitraj bunicel.

Convingerea mea e că rezultatul e echitabil, chiar dacă Steaua a avut și momente foarte bune. Nu poți să faci performanțe doar cu copii”, a declarat Dragomir, moment în care a fost întrerupt de Ionuț Chirilă: „Ba da, poți să ai!”

Dragomir: „E, poți pe dracu'! Ioane, taci din gură! Nimeni în lumea asta n-a avut performanțe doar cu copii”.

I. Chirilă: „Valoarea nu așteaptă numărul anilor, nea Mitică! Randamentul bate experiența! Fotbalul românesc subzistă din vânzarea de tineri jucători. Dacă nu-i vinzi până la 24-25 de ani, atunci nu-i mai cumpără nimeni, iar cluburile intră în faliment”

Dragomir: „Nici nu trebuie să plece! Să stea în țară și să mai ia un campionat pe aici!”

Ionuț Chirilă: „Becali comandă și pierde titlul de cinci ani”

Dragomir și Chirilă au continuat să-și expună argumente în contradictoriu, duelându-se apoi pe seama influenței pe care Gigi Becali o exercită asupra antrenorilor de la FCSB.

Dragomir: „Vintilă e un antrenor cuminte. Trebuie să asculți ce spune patronul, că el te plătește. Dacă îl contrazici pe Becali o dată, rămâi fără serviciu! Becali bagă bani, el comandă”.

I. Chirilă: ”Comandă și pierde titlul de cinci ani”.

Dragomir: E jucăria lui, sunt banii lui. Pe el nu-l interesează ce spune altcineva. El a înțeles foarte bine capitalismul, noi nu-l înțelegem!”

I. Chirilă: „Da, dar n-a câștigat un titlu în ultimii ani!”

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul Craiova - FCSB 2-1

+4 FOTO
  • Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Citește și alte știri despre meciul Craiova - FCSB 2-1:

Gigi Becali a pus tunurile pe „central”: „Băi, Bîrsane, știi ce ar trebui să-ți dăm după meciul ăsta?” + ce i-a strigat înainte să închidă telefonul

CRAIOVA - FCSB 2-1. FOTO + VIDEO Fiesta în Bănie! Jucătorii au sărbătorit alături de suporteri victoria cu roș-albaștrii

Gigi Becali, pariu în noapte: „Craiova nu va lua titlul. Să vă spun de ce”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează