FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-1

Mirel Rădoi, după ce a învins echipa nașului Becali: „Nu pot să mă bucur prea mult, nu e ușor” + „Două decizii de arbitraj puteau face să fiu dat afară”

Mirel Rădoi / Captură Facebook@ Universitatea Craiova +13   FOTO
Mirel Rădoi / Captură Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 00:15 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 00:25

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, explică de ce nu se poate bucura pe deplin de victoria reușită în derby-ul cu FCSB, câștigat de olteni cu 2-1.

Antrenorul Craiovei, ale cărui legături de rudenie cu Gigi Becali sunt arhicunoscute, a vorbit despre semnificațiile victoriei reușite în fața FCSB-ului prietenului Dică. „Nu pot radia de bucurie”, recunoaște fostul selecționer, care trimite un mesaj și către brigada condusă de arbitrul Radu Petrescu.

Jovan Markovic, „aroganțe” după victoria cu FCSB: „Să se ducă la doctor!” + „I-am mai bătut, nimic special”
CSU Craiova - FCSB 2-1
Jovan Markovic, „aroganțe” după victoria cu FCSB: „Să se ducă la doctor!” + „I-am mai bătut, nimic special”

Mirel Rădoi, după ce a învins echipa nașului Becali: „Nu pot să mă bucur prea mult, nu e ușor”

„Cred că diferența de scor putea fi mai mare, n-au fost prea multe ocazii din partea FCSB-ului. Cred că am avut o posesie mai bună și am stat mai bine și la capitolul ocazii. 

E plăcut că sunt aici, e plăcut că am câștigat, dar, din punctul acesta de vedere, nu e ușor (n.r. - vorbește despre legăturile sale cu FCSB). Sunt la Craiova și trebuie să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a câștiga meciuri. Nu pot să mă bucur foarte mult. Patronul echipei e nașul meu, nu sunt într-o poziție în care să radiez de bucurie. 

Prima repriză a fost la îndemâna noastră. A fost un penalty inexistent, sper să nu se supere cei din cabina VAR. Sper să nu fiu suspendat, dar asta e realitatea. Mi-e greu să înțeleg. Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar gândiți-vă că două decizii de arbitraj puteau face să fiu dat afară! Nu zic că așa s-ar fi întâmplat... dar cred că arbitrii ar trebui să aibă mai mare grijă, e în joc cariera lor cum e în joc și cariera noastră”, a spus Rădoi, la Orange Sport. 

E și un context ciudat. S-au calificat în Europa, au jucători talentați... Cei de la FCSB ne reprezintă în Europa, trebuie să acumuleze cât mai multe puncte. Ei mai au de jucat două restanțe și, dacă le câștigă, pot reveni acolo sus.

- Mirel Rădoi despre FCSB, echipă aflată pe locul 14 în Superligă

Aș propune ca această fază creată de Compagno să fie arătată la școala de antrenori. E o fază hilară. Sunt mulțumit că în cele din urmă s-a făcut dreptate 

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

VIDEO Autogolul lui Răzvan Oaidă a decis derby-ul din Bănie

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO + FOTO Se îngroașă gluma la FCSB! Rădoi l-a dominat tactic pe Dică, iar roș-albaștrii se îndreaptă către cel mai scump play-out din istorie » Clasamentul ACUM

UPDATE Ion Crăciunescu a revenit cu verdictul la faza penalty-ului celor de la FCSB, după ce la pauză se blocase: „Dacă spun asta, vă supărați” » Contrazis de specialistul contactat de GSP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  19 Septembrie 2022, 18:40

Pe lângă Screciu,care a fost impecabil în meciul de aseară,mai putem exemplifica un jucător roman,care,nu înțeleg de ce nu este selecționat în Echipa Națională a României de fiecare dată,asemenea lui Pușcaș.Este singurul număr 9 din Campionatul de Fotbal al României și ar trebui sa fie selecționat indiferent de forma la care e în acel moment,pentru simplu motiv ca acești jucători sant pe cale de dispariție la noi în țară.Daca tot l-ai selecționat pe Florinel Coman,care a arătat puțin fotbal spre deloc în 11 etape și Conference League,îl puteai lua lejer și pe el.Este vorba de MVPul partidei de aseară,IVAN MARCOVICI

ipsilante
ipsilante  •  19 Septembrie 2022, 17:03

Inca o victorie fara glorie! Inca o victorie determinata, nu de jocul reusit, in ECHPA, exersat la antrenamente, ci de SIN (Sansa, Intamplare, Noroc), ale unuia sau altuia dintre jucatori. Ma bucur pentru rezultat dar, FOTBAL IN ECHIPA, ioc! Fiecare joaca pentru el, ca sa-si impresioneze impresarul si sa-i ofere "munitie" pentru un eventual transfer afara. Sub umbrela antrenorului si protectia patronului, "mercenarii" joaca pentru propriile interese, dupa ureche, in nici un caz pentru clubul Univ. Cv, pentru PERFORMANTA! Fenomenul se intampla de mai multa vreme si pare a fi acceptat tacit si perpetuat si de conducerea clubului. Reactia si raspunsul tribunei s-a vazut (pentru cine are ochi!)! Fotbalul lent, la intamplare, vraiste, multimea pasele gresite si inapoi, faulturile inepte, inexplicabile, nervozitatea exacerbata, dezinteresul in a juca colectiv, in folosul grupului, blazarea si lipsa determinarii, au golit deja stadionul si o vor face in continuare daca patronatul nu va interveni categoric si concret. Pana atunci, am interzis pe stadion! La bine si la greu cu ECHIPA pe care o iubesc, DA, nu cu o adunatura de mercenari, straini de obiectivele si interesele Univ.Cv. Forza Craiova Maxima! PS. Luati exemplu de JOCUL IN ECHIPA, la Hermannstadt!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează