FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // Basarab Panduru, ironii înainte de duelul Victor Pițurcă - Gigi Becali: „Îl bate de-l ascultă cu urechea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 15:20

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, a vorbit despre duelul dintre cele două echipe și a spus că Victor Pițurcă, antrenorul oltenilor, este mai priceput la fotbal decât Gigi Becali, patronul FCSB.

  • Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus 

„Piţurcă - Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea! La orice oră din zi şi din noapte. Mă bucură că Piţurcă a acceptat să se întoarcă în campionatul nostru. 

Mă bucur în primul rând pentru jucători, pentru că vor deveni mai buni dacă sunt antrenaţi de Victor Piţurcă”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Becali: „Piţi e mult mai mare decât toți, dar Hagi e numărul 1!”

Gigi Becali a vorbit și el despre meciul cu Craiova din această seară, dar și despre numirea lui Pițurcă în Bănie: „Mergem la Craiova şi eu zic atât: «Doamne, cine e mai bun să câştige!».

Pițurcă nu poate fi comparat cu antrenorii care sunt acum în România. Piţurcă e mult mai mare decât ei, fără să-i jignesc pe alţii. Bine, Hagi e numărul 1. Asta e ordinea: Hagi, Piţurcă şi Petrescu

Pe Pițurcă nu poţi să-l compari cu italianul Mangia şi cu Papură. Omul a demonstrat cu calificări, dacă îl conteşti vine şi îţi dă cu calificările în cap şi taci din gură. Aici, la fotbal, nu este cu vrăjeală”.

Citește și:

OFICIAL Lovitură înainte de derby-ul etapei » A semnat pe 6 ani!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  15 Septembrie 2019, 23:40

Bravo panduru, ia-ti toporul si la taiat lemne, lingaule!

blatistu12
blatistu12  •  15 Septembrie 2019, 23:28

La muită, ups ,a castigat Steaua.

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  15 Septembrie 2019, 19:05

doar Panduru putea sa ne lumineze in cazul meciului Becali - Piturca - din 2003 de cand a preluat echipa Gigi care s a bagat intodeauna la echipa a castigat 11 trofee si tot de atunci se bate la campionat in fiecare editie - Piturca in cariera de Antrenor a castigat 2 trofee 0 cupa si un campionat - Gigi s a batut la campionat in fiecare editie - Piti mai mult prin tribunale dupa Creante - cand nu avem un articol il sunam pe Chirila , Lupu sau Panduru

Vezi toate comentariile (15)
Comentează