FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // FOTO Moment controversat în startul meciului » A exagerat Istvan Kovacs?

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 21:19

Începutul meciului Craiova - FCSB, încheiat 0-1, a produs și prima fază controversată a partidei.

  • Craiova și FCSB se întâlnesc ACUM, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1. Partida a început la ora 21:00 și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

UPDATE ORA 21:55: Prezenți în studioul TV Digi Sport, gloriile steliste Ilie Dumitrescu, Helmuth Duckadam și Gabi Balint s-au contrazis pe tema fazei din startul meciului în care Florinel Coman a cerut penalty, dar a primit „galben” pentru simulare

Duckadam: „Eu spun că e penalty. Contactul e la mână. Vrea să-l oprească, ce naiba?!”

Balint: „Hai, mă, lasă-mă, el se întoarce cu spatele. E de văzut dacă la nivelul picioarelor e ceva, însă nu cred că e penalty”

Ilie Dumitrescu: „Nu e penalty, dar nici galben nu trebuia să primească Florinel Coman”
___________________________________________

În minutul 8, Florinel Coman a pătruns în careu, și-a schimbat brusc direcția de alergare și a căzut în urma unui duel cu Kelic, care și-a lăsat neglijent o mână în spate. 

Fotbalistul lui FCSB a cerut insistent penalty, însă centralul Istvan Kovacs i-a acordat „galben” pentru simulare. 

Deși nu se poate discuta de un penalty clar, există circumstanțe pentru acordarea loviturii de la 11 m. Având în vedere că faza este una discutabilă, cartonașul arătat de Kovacs pare forțat. 

CRAIOVA - FCSB 0-1 // FOTO Moment controversat în startul meciului » A exagerat Istvan Kovacs?

Decizia lui Kovacs a stârnit furia lui MM Stoica, fostul director sportiv al FCSB-ului, care a postat un mesaj dur pe Facebook:Obrăznicia lui Kovacs n-are limite. Coman îl întreabă dacă asta a fost simulare (fiind clar că fusese contact), arbitrul care a masacrat FCSB la Giurgiu îi zice de câteva ori: DISPARI!!!”

ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - L. Nițu, Ivan, Mihăilă 
Rezerve: A. Marinescu, Bălașa, Mățel, Baiaram, Bărbuț, M. Roman II, Qaka
Antrenor: Victor Pițurcă 

Echipa de start FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii, Fl. Tănase – Ad. Popa, Hora, Fl. Coman
Rezerve: Niga, Moruțan, Moutinho, Vînă, Ov. Popescu, Chorbadzhiyski, Tsoumou
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
bodrin
bodrin  •  16 Septembrie 2019, 13:24

Are dreptate Stoica. Arbitrul ar fi trebuit să-i spună (băiatului Coman): vă rog frumos domnule, reluați-vă locul în formație și continuați meciul fără să mai simulați! Ca și cum ar exista vreun fotbalist care să nu facă asta...

cornelconasu
cornelconasu  •  16 Septembrie 2019, 11:49

Kovacs nu îi spune ”Dispari” ci....” Ai terminat ?”, de două ori ! S-a putut citi pe buze , nu mai inventați voi scenarii ?! Și dacă îi zicea așa, ce ? S-au poate *** mai vrea un galben ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  16 Septembrie 2019, 09:47

Analistul Ilie Dumitresc: " ce Adita Păun, este băiat mare, jucător de nationala...Adrian Păun!" Dar "perla neagra" poate fi FLORINEL , dupa acelasi analist! Pe Duckadam nu-l inteleg !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează