FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // Narcis Răducan: „Suntem superiori!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 20:24

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a identificat atuurile pe care le consideră de partea roș-albaștrilor în partida din această seară cu CS Universitatea Craiova.  

„Lotul nostru e superior din punct de vedere calitativ, plus că avem o experiență mai mare în meciurile cu un public numeros. Avem șansele noastre importante de a câștiga acest meci.  

Avem și 200 de suporteri veniți de la București care ne vor încuraja, un lucru important pentru băieți. De-a lungul timpului, am câștigat meciurile de la Craiova jucate cu un public numeros.

Sper ca Vintilă să câștige iar un meci în care pleacă cu șansa a doua, așa cum s-a întâmplat și etapa trecută, când a reușit să învingă un antrenor mare, precum Gică Hagi. Le-a spus jucătorilor că trebuie să intre cu personalitae încă din primul minut, ceea ce ar putea să ne ajute să câștigăm”, a declarat Narcis Răducan, la TV Telekom Sport.  

Vezi și: 

Vocile Gazetei » Derby-ul Craiova - FCSB, comentat live pe GSP de Dan Udrea, Alin Buzărin și Remus Răureanu

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  16 Septembrie 2019, 08:14

200:)) unde erau , n.am reusit sa nu numar mai multi de 50 :))

san_lorenzo
san_lorenzo  •  15 Septembrie 2019, 22:58
Postat de rjka pe 15 Septembrie 2019, 21:48

Pai narcis ați cerut 250 de bilete pentru meci si au venit doar 50 ,comentatori meciului vau dat de gol si ăia din oltenita dupa imaginile de la tv ,adusi ca la mitingurile psd-ului cu autocarul dar nu stiu cei cu iei acolo ,fc fcsb 2003 srl nu e Steaua .!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superhahalera
superhahalera  •  15 Septembrie 2019, 22:50

Ipocrizie totala. Sunteti o rusine a fotbalului. Va spun eu,in orice colt al lumii se inampla asa ceva cu echipa "top" a tarii,pe Becalii il beleau de viu. Romania nu mai exista,este doar un teritoriu exploatat de straini si o batjocora a localnicilor cu ceva stre materiala sau pozitii de paiate prin guvern sau anumite domenii . Rusine si *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează