FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB

update Sold-out la Universitatea Craiova - FCSB: al doilea cel mai rapid din istorie! » A început specula: cu cât se vând biletele

Biletele pentru derby-ul Craiova - FCSB, programat duminică, de la 19:30, s-au dat ca pâinea caldă / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Biletele pentru derby-ul Craiova - FCSB, programat duminică, de la 19:30, s-au dat ca pâinea caldă / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2022 18:29 / Actualizat joi, 05 mai 2022 20:07

Puse în vânzare duminică, biletele pentru derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, programat duminică, de la 19:30, s-au dat ca pâinea caldă. 

UPDATE 20:00 - A început specula. Cu cât se vinde un tichet pe OLX

Oferte cu bilete la meciul CS Universitatea - FCSB au apărut deja pe OLX, site de vânzări și cumpărări. Un tichet costă 150 de lei. Cei care au postat au fost raportați, iar OLX le-a șters deja anunțurile.

Sold-out la Universitatea Craiova - FCSB: al doilea cel mai rapid din istorie! » A început specula: cu cât se vând biletele

UPDATE 19:51 - Nu mai sunt bilete la CSU Craiova - FCSB

Toate biletele la duelul de duminică au fost epuizate, arena din Bănie va fi plină!

UPDATE 18:55 - Mai sunt 20 de bilete!

La meciul CS Universitatea Craiova - FCSB mai sunt disponibile doar 20 de bilete, astfel că meciul va fi sold out. 

Știrea inițială: 

Astăzi, gazdele se așteaptă să anunțe „sold-out”. Al doilea cel mai rapid din istorie, după cel de la debutul lui Pițurcă, în 2019. La ora partidei sunt așteptați 30.000 de fani în tribune, între care 1.000 de susținători ai oaspeților.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Prima Sport și Look Sport.

Biletele pentru derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, puse în vânzare duminică, se dau într-un ritm amețitor. Miercuri, undeva în jurul orei 18:00, mai erau disponibile doar 3.300, iar azi, la 13:00, mai rămăseseră pe piață doar 280, în zonele mai „defavorizate” ale arenei „Ion Oblemenco”. Altfel spus, în decursul a 19 ore, online sau la casele de bilete, s-au dat 3.020 de tichete! 

Amfitrionii apreciază că în cursul zilei vor anunța „sold-out”, în condițiile în care partida este programată duminică seară, de la 19:30, iar bilete s-ar mai fi putut comercializa mâine, sâmbătă, precum și în ziua jocului. 

Mihai Rotaru s-a bucurat de promovarea în Liga 1 a rivalei din oraș: „Trebuia să se termine cu mitul suporterilor. Când joci cu 300-400 de fani...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Rotaru s-a bucurat de promovarea în Liga 1 a rivalei din oraș: „Trebuia să se termine cu mitul suporterilor. Când joci cu 300-400 de fani...”

Recordul înregistrat de Craiova, la debutul lui Pițurcă 

Din informațiile Gazetei, acesta este al doilea cel mai rapid „sold-out” din istoria stadionului. Primul s-a înregistrat în septembrie 2019, tot cu FCSB (0-1), la debutul lui Victor Pițurcă pe banca juveților. 

Atunci au fost 30.000 de spectatori, cifră care, potrivit organizatorilor, va fi atinsă și duminică. Alb-albaștrii mizează și pe cei 4.107 abonați.

1.000 de fanio vor susține pe FCSB în Bănie. S-au dat toate biletele puse la dispoziție de organizatori

Sper ca la meciul cu FCSB stadionul să fie plin. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și să câștigăm. Nu ne gândim la titlu, doar la locul doi. Acesta a fost obiectivul la începutul play-off-ului. Ne facem treaba, încercăm să adunăm puncte și să câștigăm bani. De asta jucăm fotbal.

-  Nicușor Bancu, fundaș Universitatea Craiova

„La meciurile de genul n-are cum să nu fie spectacol. Ei sunt disperați, noi disperați. Egalul nu ajută pe nimeni, fiecare va vrea să tranșeze meciul cât mai repede. Noi vrem să câștigăm. Orice punct sau puncte pierdute înseamnă o dezamăgire.

-  Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

30.983 de locuriare arena „Ion Oblemenco”

VIDEO Mihai Rotaru dezvăluie că l-a vrut pe Toni Petrea la Craiova: „L-am lăsat două săptămâni și s-a dus la FCSB”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Mihai Rotaru: „Am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, n-am recuperat niciun leu și n-am făcut niciodată măgării în fotbal!"

UPDATE Se cutremură Bănia! Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Craiova - FCSB + ce pregătesc ultrașii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
houri.10
houri.10  •  05 Mai 2022, 22:48
Postat de fabius_2014 pe 05 Mai 2022, 21:12

7 ani in liga 1 si echipele lui Mititelu nu au reusit sa bata nici macar o data FCSB. O data, macar din intamplare. Nu va mai chinuiti sa-i induceti in eroare pe cei care nu sunt craioveni si sa ne faceti "papucari" pentru ca toata Craiova a vazut filmul cu Gogoasa si ultrasii din PS incaltati in papuci de plastic ( gumari decupati). Nu mai visati ca pleaca Rotaru pentru ca acum , Universitatea Craiova este un club bine organizat si condus de oameni cu scoala, spre deosebire de FCU . Ca brandul Universitatea Craiova apartine orasului si nu unui om este foarte bine, in felul asta evitam ca oameni de tipul lui Mititelu sa puna mana pe simbolul orasului. Craiova a ales Universitatea Craiova in ciuda incercarilor disperate ale familiei si angajatilor ei de a stopa atasamentul craiovenilor fata de echipa orasului.

Bravo!

houri.10
houri.10  •  05 Mai 2022, 22:46
Postat de kuba pe 05 Mai 2022, 20:25

Puteti sa fiti si 100.000 tot clonati ramaneti :))))

Puteti sa fiți și 2000 tot originali rămâneți :))))))))))) dâng dâng

kuba
kuba  •  05 Mai 2022, 22:37

“Ungur” multi-cont

Vezi toate comentariile (23)
Comentează