FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 3-1

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // Încă o bătălie în războiul dintre Pigliacelli și galerie » Scene tensionate la finalul partidei + 2 mesaje dure la adresa portarului

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 22:42

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // Mirko Pigliacelli (26 de ani) n-are liniște la Craiova, deși și-a redobândit postul de titular. Corneliu Papură l-a folosit pe italian în victoria cu Gaz Metan, 3-1, însă italianul a avut viață grea cu galeria. 

Ultrașii au taxat fiecare atingere de minge a lui Pigliacelli, pedepsindu-l pe portar cu un cor de fluierături și insulte. De altfel, fanii Craiovei au refuzat să cânte pe durata primei reprize tocmai din cauza faptului că în poartă se regăsea italianul, unul dintre oamenii găsiți vinovați pentru plecarea lui Victor Pițurcă din iarnă. 

Tensiunile au continuat și la final, în ciuda rezultatului favorabil de pe tabelă. Pigliacelli a mers alături de ceilalți jucători pentru a saluta galeria, însă cei din peluză au refuzat vehement orice formă de dialog cu acesta, pe care au continuat să-l înjure.  

Conform TV Digi Sport, Pigliacelli a avut parte de o primire deosebit de ostilă, fanii afișând două mesaje dure la adresa acestuia: „Trădătorii să plătească / Ca să nu se înmulțească” și „Indiferența față de culori din vestiar / Doare și ne lasă un gust amar...”.

+10 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Craiova

Vezi și: 

Corneliu Papură le arată obrazul ultrașilor: „Dacă nu suntem uniți, nu vom reuși nimic. Sper ca toată lumea să înțeleagă asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
ipsilante
ipsilante  •  03 Februarie 2020, 13:07

Nu-l mai huiduiti pe Pigliacelli! Lasati-l in pace pana in vara, sa-l vedem cum apara si cum isi face treaba, in general, la Stiinta. Este un moment delicat, cand mai avem trei lupte grele, la baioneta, pentru a intra in play off. Fara antrenor si cu probleme de lot, nu ne mai trebuie acum si scandal, din inerior. Deci, PACE PANA IN VARA! Atunci vom trage linie si vom vedea: 1)-rezultatele si locul in clasament si 2)-cine a corespuns (a luptat si s-a sacrificat pentru echipa si performanta), si cine nu. Va urma curatenia de vara, completarea lotului si, in primul rand, ADUCEREA UNUI ANTRENOR CAPABIL SI CU EXPERIENTA pentru a face performanta. Daca secundul lui Piti, Papura, va castiga campionatrul, atunci datele problemei se schimba. Doar atunci, el va putea fi numit, oficial, ANTRENOR PRINCIPAL! De ce? Pentru ca si-ar demonstra valoarea si capacitatea de performanta. Pana atunci, SA FIM UNITI! Totul pentru ECHIPA! FORZA STIINTA!

136783307602584
Roxana Iosif Dombi  •  01 Februarie 2020, 22:55

Peluza sud si peluza nord sa va fie Rusine ca sunteti cei mai prăpădit OLTENI ce mama voastră aveti cu portaru ce suporteri sînteți voi?Eu sant Ardelean si tin cu Craiova de la tinerete 10 ani si ai urmăresc ma duc la meci ai susțin dar voi sunteti niste ratați numai sa va luati ori de Antrenori ori de jucători ia mai terminati o data cu tinpeniile astea ca sunteti mai rai ca țiganii Hai Știința Hai Craiova

1112782965438387
Cosmin-Ionut Papa  •  01 Februarie 2020, 19:45

Asa zisii "ultrasi",(~1000 din 13000), au fost in minoritate, majoritatea suporterilor, au aplaudat fiecare interventie a lui Mirko Pigliacelli, si l-au incurajat si sustinut! Cei care nu au fost la stadion, au informatia incompleta, furnizata incorect de mass-media.FORZA STIINTA !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează