FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - HERMANNSTADT

FOTO Alexandru Cicâldău și Nicușor Bancu, ratări incredibile la aceeași fază! Mingea s-a plimbat pe linia porții

Alexandru Cicâldău (23 de ani) și Nicușor Bancu (28 de ani) au ratat ocazii rarisime în prima repriză a disputei dintre CS Universitatea Craiova și FC Hermannstadt, la scorul de 0-0. +3   FOTO
Alexandru Cicâldău (23 de ani) și Nicușor Bancu (28 de ani) au ratat ocazii rarisime în prima repriză a disputei dintre CS Universitatea Craiova și FC Hermannstadt, la scorul de 0-0.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 20:54 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 04:09

Alexandru Cicâldău (23 de ani) și Nicușor Bancu (28 de ani) au ratat ocazii rarisime în prima repriză a disputei dintre CS Universitatea Craiova și FC Hermannstadt, scor 1-0.

În minutul 16, la scorul de 0-0, Cicâldău a plecat de la limita ofsaidului, a preluat pe piept și a șutat din întoarcere, cu piciorul drept. Figueiredo a deviat subtil mingea, suficient cât să lovească bara laterală. Efectul căpătat a făcut ca balonul se se plimbe pe linie, apoi să atingă și celălalt stâlp. Nicușor Bancu, aflat aproape de fază, a fost prins pe picior greșit și nu a putut să împingă mingea.

Cicâldău s-a revanșat în Craiova - Hermannstadt

În minutul 32, Alexandru Cicâldău și-a luat revanșa. A profitat de un zid prost plasat și a înscris dintr-o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Constantin Budescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Acolo vreau să joc în Liga 1!” + ce spune despre condamnarea lui Ioan Niculae

FC Voluntari, rampă de lansare pentru Gabi Tamaș :) » Fundașul a dezvăluit unde vrea să plece, într-un interviu spumos: „Arăt bine, sunt tânăr”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  20 Februarie 2021, 11:03

Sa stiti domnilor ziaristi ca zidul a fost bine facut pe coltul liber numai ca Cicaldau a dat pe coltul portarului.Lucru care nu il face oricine.E clar o faza lucrata la antrenamente.Cei de la Hermanstad nu i-ai bagat in seama pe cei trei Craioveni care au facut un zid fals spre coltul portRULUI.dAR VOI HABAR NU AVETI DE FOTBAL

dansy
dansy  •  20 Februarie 2021, 11:00

Sunteti paraleli cu fotbalul daca voi vedeti offside la aceea faza!

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  20 Februarie 2021, 07:44

"Maestrul" Crăciunescu oare a văzut ofsaidul premergător fazei respective? Sau se gândea la "faultul" făcut de Vlad la Mediaș, atunci când a fost lovit de jucătorul advers?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează