FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova iese la atac! Scandal monstru: „Este inadmisibil! Primiți 600.000 € de la autoritățile locale”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 18:12

Meciul de sâmbătă de la Pitești dintre Hermannstadt și CSU Craiova i-a făcut pe oficialii olteni să protesteste împotriva celor de la Sibiu, care au decis să pună prețuri mari la bilete. 50 de lei costă un tichet de acces pe stadion la meciul din acest week-end.

Oficialii din Bănie susțin că „cu toate diligențele Universității Craiova, oficialii Hermannstadt au refuzat să alinieze prețurile biletelor la un nivel rezonabil. Din acest motiv, clubul Universitatea Craiova a hotărât să subvenționeze practic prețul biletelor și acest lucru nu-l va face doar pentru suporterii Științei, ci și pentru cei din Pitești, Sibiu, Vâlcea sau București. La fiecare bilet achiziționat în Peluza Științei cu suma de 50 de lei se primește un bilet cadou”.

Aceștia au postat pe siteul oficial al clubului un comunicat-atac la adresa sibienilor: „Formația din Sibiu a demonstrat că nu-i pasă de frumusețea fotbalului. Am fi înțeles totuși acest lucru dacă partenera noastră de întrecere ar fi avut finanțări exclusiv private, dar atâta timp cât din bugetul autorităților locale tu primești aproape 600.000 de euro pe an, este inadmisibil din punctul nostru de vedere să golești stadionul de suporteri. Și nu contează dacă aceștia sunt din Pitești, Craiova sau Sibiu”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
122055981540742
Clara Iovan  •  18 Februarie 2019, 09:17

În primul rând să pornim de la numele echipei sibiene...au ales numele nemţesc al oraşului, făcându-se în acest fel PREŞ la picioarele sasului de 1,92 m! Aşa cum ''tatăl'' lor e unul cu fălcile încleştate şi duşmănos, aşa şi oamenii care se ocupă de destinele echipei...păcat!

fabius_2014
fabius_2014  •  16 Februarie 2019, 19:25

Nu va mai certati, Universitatea Craiova a atacat, a invins si doar asta conteaza.

pittt
pittt  •  16 Februarie 2019, 13:57

La construirea unui stadion care nu e privat, pasii sunt aceiasi, se stabileste costul investitiei, se obtine aprobare si guvernul dispune alocarea banilor necesari in bugetul primariei. Restul sunt gogosi.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează