FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Au ajuns la Comisii » Universitatea Craiova îi cere banii lui Reghecampf, după ce-a „fugit” de la echipă!

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 14:54 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 15:12

În septembrie 2023, Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a decis să plece de la Universitatea Craiova și să-și pună semnătura pe contractul cu Al-Tai, în Arabia Saudită. Doar că tehnicianul nu a plătit nici până acum cei 300.000 de euro stipulați drept clauză de reziliere

După doar șapte meciuri, Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Craiova pentru a se întoarce în Arabia Saudită, unde mai antrenase zece luni la Al-Hilal (mai 2014-februarie 2015) și trei luni la Al-Ahli (aprilie-iunie 2021).

Anamaria Prodan a fost azi la proces cu noua parteneră a lui Laurențiu Reghecampf și a făcut iureș: „Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui în Arabia Saudită”
PROCES
Anamaria Prodan a fost azi la proces cu noua parteneră a lui Laurențiu Reghecampf și a făcut iureș: „Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui în Arabia Saudită”

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani avea promis postul de la Al-Tai, iar când croatul Kresimir Rezic a fost demis, Reghecampf s-a suit în primul avion și-a fost numit „principal”.

300.000 de euro era clauza de reziliere

Ruptura lui Laurențiu Reghecampf de Universitatea Craiova se putea produce în orice moment, doar dacă tehnicianul achita clauza de reziliere stipulată în contract, de 300.000 de euro, prin ruperea unilaterală a înțelegerii. 

Chiar dacă Mihai Rotaru a dat undă verde pentru ca Reghecampf să semneze în Arabia Saudită, lunile au trecut și în conturile oltenilor n-a intrat niciun euro. Astfel că oficialii din Bănie au decis să-i intenteze proces antrenorului la Comisiile Federației.

Au ajuns la Comisia de Disciplină a FRF

Dosarul cu numărul „2/CD/2024” a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, a fost analizat, iar în acest moment verdictul a rămas în pronunțare. 

Reghecampf poate primi amenzi suplimentare din partea FRF, iar după finalizarea tuturor termenelor pe plan sportiv, oltenii pot merge mai apoi în instanțele de judecată civile pentru recuperarea prejudiciului.

Mai mult, conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională competentă a FRF.

„Trebuia să existe întrebarea asta?” » Mihai Rotaru nu l-a lăsat pe Ivaylo Petev să răspundă și a luat cuvântul la prezentarea bulgarului: „N-am auzit așa ceva”

Citește și:

Sepsi a pierdut motorul echipei! Marius Ștefănescu nu va putea juca în meciul cu Universitatea Craiova
SEPSI
Sepsi a pierdut motorul echipei! Marius Ștefănescu nu va putea juca în meciul cu Universitatea Craiova
Provocat de Anamaria Prodan, Thomas Neubert a dezvăluit cum s-a rupt relația cu Reghecampf: „Da, era gelos. Și acum e”
RELAȚIE
Provocat de Anamaria Prodan, Thomas Neubert a dezvăluit cum s-a rupt relația cu Reghecampf: „Da, era gelos. Și acum e”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Karkaleki
Karkaleki  •  28 Ianuarie 2024, 17:53
Postat de 10iul73 pe 27 Ianuarie 2024, 16:20

Ia,un prost...

Eh, daca ai fi numai tu singurul ... dar la Rotar sinteti mai multi. Ati migrat de la Cizmar la Rotar

Karkaleki
Karkaleki  •  28 Ianuarie 2024, 17:52
Postat de brera30 pe 28 Ianuarie 2024, 08:35

Karlalache, voi sunteti 4, 5 sustinatori ai familiei Mititelu pe aici. Rotaru, are de incasat. Miti, are de dat, procese pierdute....lista continua.

Citeaza unde am scris eu vreodata ceva pozitiv de familia Mitelu! Hai, sa vedem

VardyParty
VardyParty  •  28 Ianuarie 2024, 14:41
Postat de brera30 pe 28 Ianuarie 2024, 08:31

Ai gândit mult? Nimic concret din comentariul tau, exprimare de asistat social.

Am observat si io pe forumul āsta că olguții āştia ca tine sunt nişte suflete sensibile. Sigur, cu ceafa groasǎ, dar - la urma urmei - sensibile.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează